Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - avi to dvd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

avi to dvd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: avi to dvd
    Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 23:46
Koji program koristite za pretvorit avi u dvd format i kasnije za nalipit titlove na njega???
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2006 u 00:10
osobno koristim OVO
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2006 u 12:19

jesi onda je najbolje da ja tebi pošaljen avije pa da mi ih ti pretvoriš.

Ja san koristia par programa i gubia san na kvaliteti i nisan zadovoljan ni s jednim od njih ali čini mi se da je ConvertXtoDVD najbolji odma van napravi meni stavi prijevod i pretvori u dvd i možete odma ga ipeć na dvd-e

A možete i s googlom

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2006 u 12:20
lega, bilo je puno puta rijeci o ovome, a imas I sve lijepo preko googlea

PRETRAZIVANJE FORUMA
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2006 u 13:09
Originalno postovano od strane Kakaroto Kakaroto piše:

jesi onda je najbolje da ja tebi pošaljen avije pa da mi ih ti pretvoriš.

Ja san koristia par programa i gubia san na kvaliteti i nisan zadovoljan ni s jednim od njih ali čini mi se da je ConvertXtoDVD najbolji odma van napravi meni stavi prijevod i pretvori u dvd i možete odma ga ipeć na dvd-e

A možete i s googlom

sam si rekao convertxtodvd to je sve što ti treba.ako znaš što je dobro onda ne pitaj piz.....e

Ažurirao shark ri
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2006 u 13:11
lock this shiat
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.