| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Avi to DVD |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Torden
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 20.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Avi to DVDObjavljeno: 21.Ožujak/Mar.2006 u 00:04 |
|
Slava!!! Treba mi mala pomoc oko Convertovanja.Tacne informacije sa vase strane gledista sta je najbolje,najkvalitetnije za "avi to dvd".Imam Leadtek expert TV kartu (odlicna je karta...za 65e) i poceo sam sa snimanjem VHS-a na DVD.Problem je u tome sto...program koji imam za prebacivanje je "avi2dvd" i nije los...profesionalniji je od ostalih...dobre opcije...pravljenje chapter-a pravljenje menu-ja.Kada snimam sa TV karte....prebacujem ga u DivX (ili Xvid) al nije to to...mnogo mi izgubi kvalitet jer ga kompresujem...al ako stavim...u "uncompressed Avi" onda bude preveliki fajl (sto se i podrazumeva) trajanje kasete je 3 sata...pa samim tim snimanje zauzima oko 60gb prostora...no, da se vratim na temu...snimio sam kasetu ipak u DivX format...sto je zauzelo nekih 1 i nesto GB.Posle sam prebacio...pomocu "avi2dvd" u dvd napravio chaptere menu....sve...ali kvalitet nije neki...zbog snimanja u DivX. Sta po vama (ko god bude odgovorio) bi najbolje bilo....(kako da odradim taj posao) koji program?...da uzmem hard od 200GB pa da snimam u uncompressed avi?pa lepo samo da kompresujem u Mpeg2 (ili ti DVD format) u svakom slucaju HVALA UNAPRED!!!! Slava!!! Ažurirao Torden |
|
|
Life is a Bitch and than YOU DIE!!!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |