Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Avengers: Age of Ultron (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Avengers: Age of Ultron (2015)

Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Osvetnici 2: Vladavina Ultrona

Godina:

2015

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

141 min

Režija:

Joss Whedon

Scenarij:

Jack Kirby
, Stan Lee
, Joss Whedon

Glavne uloge:

Samuel L. Jackson
  >  Nick Fury
Don Cheadle
  >  James Rhodes
Don Cheadle
  >  War Machine
Robert Downey Jr.
  >  Iron Man
Robert Downey Jr.
  >  Tony Stark
James Spader
  >  Ultron
Paul Bettany
  >  Jarvis
Paul Bettany
  >  Vision
Chris Evans
  >  Captain America
Chris Evans
  >  Steve Rogers
Scarlett Johansson
  >  Black Widow
Scarlett Johansson
  >  Natasha Romanoff
Elizabeth Olsen
  >  Scarlet Witch
Elizabeth Olsen
  >  Wanda Maximoff
Jeremy Renner
  >  Clint Barton
Jeremy Renner
  >  Hawkeye
Mark Ruffalo
  >  Bruce Banner
Mark Ruffalo
  >  Hulk
Aaron Taylor-Johnson
  >  Pietro Maximoff
Aaron Taylor-Johnson
  >  Quicksilver
Anthony Mackie
  >  Falcon
Anthony Mackie
  >  Sam Wilson
Cobie Smulders
  >  Maria Hill
Chris Hemsworth
  >  Thor
Hayley Atwell
  >  Peggy Carter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Avengers: Age of Ultron (2015)
    Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2014 u 12:43

Avengers: Age of Ultron

imdb

Režija: Joss Whedon

Scenarij: Joss Whedon, Stan Lee

Uloge:

Scarlett Johansson ...
Aaron Taylor-Johnson ...
Robert Downey Jr. ...
Chris Hemsworth ...
James Spader ...
Ultron (voice)
Chris Evans ...
Elizabeth Olsen ...
Cobie Smulders ...
Jeremy Renner ...
Mark Ruffalo ...
Samuel L. Jackson ...

Kada Tony Stark pokuša pokrenuti uspavani program za očuvanje mira, stvari krenu po zlu, pa Osvetnici moraju zaustaviti zlog Ultrona u provođenju njegovih groznih planova.

Ažurirao Movie Master - 20.Kolovoz/Aug.2015 u 22:30
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2015 u 16:09
Stigao je titlovani trejler #2

Napomena: prevod naslova je službeni naziv filma distributera Taramount za Srpsko tržište.
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2015 u 22:55

Stigao je treći, i finalni, titlovani trejler za Avengerse!

Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2015 u 00:13

Prevod je najavio Bambula Clap

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2015 u 08:01
Par zanimljivih stvarčica o filmu:

Kapetan Amerika, Halk, Tor i Ajronmen spasavaju grad u kome se govori srpski i jede burek!

Nastavak filma "Osvetnici" ponovo okuplja čuvene Marvelove akcione heroje, od Kapetana Amerike, Ajronmena do Halka, a u borbi protiv zlog robota Ultrona čuvaju ne samo čitav svet već i Novi Grad, mesto u zemlji Sokoviji u kojoj se govori srpski. I u kojoj se jedu burek, kačamak i proja.

Upravo se porušena tabla jednog izmišljenog restorana baš sa tim jelima našla u jednom od kadrova "Osvetnika", pokraj koje prolazi jedan od agenata "Šilda", tajne organizacije "običnih" ljudi koji, takođe, pokušavaju da sačuvaju planetu od narastajućeg zla.

Podsetimo, zbog snimanja ovog akcionog hita oko tvrđave Bard u Italiji sve je bilo ispisano ćirilicom. Priča ih dovodi u ovu “novu” Srbiju koja se oporavlja od razornog zemljotresa, ali i drugih nedaća koje su je pogodile.

Jedna od glavnih scena je zamišljeni grad nalik na bilo koji drugi istočnoevropski. Imena radnji, lokala, autobuske stanice... sve je obeleženo na srpskom, a tu je čak i mapa mesta koja prikazuje sve strateški važne tačke Novog Grada. I, tu su burek, kačamak i proja..

Premijera je zakazana za maj 2015, a u filmu pored ostalih igraju i Kris Hemsvort kao Tor, Kris Evans, Semjuel L. Džekson, i Džejms Spajder kao glavni negativac.

Sami "Osvetnici" su na listi najuspešnijih filmova na svetu. Oni drže rekord po ostvarenoj zaradi tokom prvog vikenda prikazivanja a taj film, rađen po Marvelovim superjunacima, zaradio je širom sveta milijardu i po dolara.

izvor:Blic.rs

Ažurirao AcaNDr - 26.Travanj/Apr.2015 u 08:02
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2015 u 13:16
Dobar im naziv restorana.  LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2015 u 22:03

Prevod je najavio i Arbok Clap

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 21:16
Nažalost, ove godine Osvetnici su me razočarali. Da me pitate zašto ili čime, ne bih znala reći, ali mi je i pored sve akcije, zapleta koje su pravili među likovima, vau scena i klasičnih super herojskih stvari, film nekako prazan. A tako sam mu se radovala. Cry

p.s. Gledala sam, ali mi je promakla scena s tim natpisom. LOL

Ažurirao bojanadj - 10.Listopad/Oct.2015 u 09:30
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2015 u 10:04
Mein Gott, ovih Avengers titlova ko pljeve ima. LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.