Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Avanturistička komedija najgledanija u Indiji (22.06.2022.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 34334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2022 u 10:05 |
Hindu dogi filmić, ako vala.
Gde li nađe tamo onaj silni sneg?
|
|
![]() |
|
jafforidza ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator ![]() ![]() YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sad si me stvarno nasmejao. ![]() ![]() ![]() Jedna reč Himalaji. U Indiji se nalazi treći najviši vrh na svetu i pored toga Indija ima skoro 40 vrhova koji su preko 7000 metara nadmorske visine.
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 34334 |
Pa otkud ja da znam to
![]() Ono što sam viđao bilo je vrućina, žega/suša a otkud bih tek pomislio da će ovaj da se pentra po planinama. Ponajmanje po vrhovima od po preko štatijaznamkolikohiljada metara
![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 2564 |
Opet nekakva zoofilija, ma daj bjež. A jok, nije. Mhm.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |