Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Autorun
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Autorun

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Autorun
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2007 u 23:07
Poz svima.. imam pitanje tj problem..ovako..kad ubacim neki cd u cd-rom..bila muzila il film na cd-u..nece mi automatski otvorit..nego moram klikat desni klik misa na cd-rom i kliknut na Open..pa me zanima dal netko zna kako mogu to maknut..tj. da mi se sadrzaj cd-a sam otvori..ili da mi bar pokaze onaj Menu.. Hvala!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 00:12
My Computer->i desni klik na drajv na kojem hoćeš da postaviš autorun->Properties->Autoplay. Tu sad odabereš šta ti treba: primera radi, Music files, da ti pušta uz pomoć Winamp-a....itd....
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 00:19
To sam i mislio kao jednu od opcija..samo to mi stoji na "Prompt me each time to choose an action".. i to bi trebalo radit, zar ne? Al opet nece..
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 00:26
Cak i kad kliknem 2 puta na drive.. Otvori mi se kao mali popup i pise "Open with".. a da je sve ok trebalo bi mi otvorit cd.. mozda netko zna rijesenje?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 00:50
Ček, ček, kad ideš dvoklik na neki drajv u kome je CD pita te Open with? A kad otvaraš HDD?
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 00:53
Da..pita me Open with..zato me to i cudi..a HDD je ok..samo eto..cd drive me zeza..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 01:02
Ajde prvo restartuj kompjuter pa probaj ponovo? Da li ti je sve normalno na kompu? Mislim, da li ti optički drajv ima slovo koje je i ranije imao?
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 01:45
Restartao sam nekoliko puta i opet nista..a da..sve je ok na kompu..i slovo je isto.. (:F) posto imam 3 particije.. (:C), (:D) i (:E)..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 01:53
Ajde probaj i ovo: Start->Run pa ukucaj ovo: regsvr32 /i shell32 i klikni na OK.
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 02:00
Evo to sam napravio..i pisalo mi je Successed, ali problem je i dalje tu..? Mozda jos koja ideja? BTW hvala na dosadasnjoj pomoci i savjetima..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 02:19
Hm, ajde da probamo još nešto:
Desni klik na My Computer->Properties->Hardware->Device Manager->DVD/CD ROM Drives, pa desni klik na drajv i Uninstall, ovo možeš za sve (prave) optičke uređaje da uradiš. Nakon toga restartuj kompjuter i on će ponovo naći New Hardware....
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 02:27
Ok..idem probat..javim se uskoro :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 02:31
Ajde, mada odoh na spavanje...ako ni to ne uspe, ja ostadoh bez ideja.
Osim ako za ideju ne prihvatiš to, da mislim da je u pitanju neki virusčić ili spyware ili... Jesi li u poslednje vreme nešto čačkao ili instalirao neki sumnjiv program? Kad ti se to počelo događati? Slična stvar je vrlo česta kod USB Flash memorija, isto tako neće da se otvore na dvoklik i uvek je u pitanju neki (ovaj ili onaj) virus, koji se rešava formatiranjem USB-a....
Reci mi koji AV i firewall koristiš?

Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 02:46
Ej lega..hvala ti..uspio sam..pravi si..ma to mi se danas tek dogodilo..jer cijeli dan vrtim cd-e..malo unutra..malo van..al sad je sve ok..a inace koristim Kaspersky Internet Security (popularno nazvana 6-ica)..za sada sam zadovoljan..sve cita..ne propusta nista..a ovo za USB..potvrdjujem..nista..odoh i ja spavat..a tebi lega laku noc i hvala ti puno..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 10:26
Nema na čemu i drago mi je da si uspeo...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.