Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - AUTO GORDIAN KNOT v2.55 PROBLEM
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

AUTO GORDIAN KNOT v2.55 PROBLEM

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
exned View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj exned Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: AUTO GORDIAN KNOT v2.55 PROBLEM
    Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2011 u 01:04
Imam jedan problem....kad ubacim VOB fajl u ovaj program i odredim izlazni folder, i kad proces pretvaranje u AVI faj bude zavrsen - NE MOGU da nadjem folder..tj , ja taj folder vidim iz Auto Gordian Knota, ali nikako ne mogu da ga nadjem na D disku( na kojem sam odredio da bude izlazni folder)...

ako mi moze iko pomoci, bio bih zahvalan
moze li biti ovo problem do nepravilno instaliranih codeca, buduci da mi windows media player nece da učita VOB fajl??(tj, pojavluje mi se crveni iks)
Nedo
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2011 u 12:38
Originalno postovano od strane exned exned piše:

buduci da mi windows media player nece da učita VOB fajl?

Jesi li pokusao otvoriti "VTS_NN_N.IFO" u wmp (windows media player)?
Znaci, desni klik meni iznad VTS_N_N.IFO i Open With...

A za Auto Gordian Knot, proveri neki folder u My Documents i slicno.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2011 u 14:12
AutoGK ima dva polja u gornjem delu. Prvo je za odabir IFO (ako je u pitanju pun DVD) ili VOB fajla, a drugo je za određivanje foldera (tu možeš da vidiš gde ti je u stvari bacao rezultat) u kome će biti avi i njegov naziv. Obrati pažnju da kod određivanja imena avi fajla obavezno staviš tačku i avi iza imena (npr: Film.avi), inače ćeš dobiti fajl bez ekstenzije ili još gore, nećeš dobiti ništa.

Ako ti WMP ne otvara VOB fajlove, moguće je da nemaš mpeg2 kodek. Instaliraj "CyberLink PowerDVD" koji pri instalaciji instalira potrebne kodeke za DVD, a i kudikamo je bolji DVD plejer od WMP-a. Međutim, nije besplatan - pa ćeš morati da se snađeš.
Na vrh
exned View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj exned Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 12:41
fazon je u tome sto sam ja sve uradio ( ne moram ja upisivati tački i ekstenziju "avi") , sve je to automatski uradjeno..medjutim , imao sam VOB fajl na D disku , i kad sam taj fajl ucitao u AUTOGK , odredio sam da konacni fajl bude OPET u D disku...i sta se desilo.proces pretvaranja se zavrsio i ja odem u D disk , kad nigdje AVI fajla...medjutim kada pokrenem AUTO GK i pritisnem OPEN u D disku ( iz AUGO GK-a) vidim TAJ KONACNI FAJL!!!

I onda sam skontao da iz AUTOGK-a preimenujem taj konacni fajl, isjecem ga u My documents, kad ENO, KONACNI FAJL JE VIDLJIV!!!

Cudno,zar ne?!

Ovo mi se nikad nije desilo...sigurno se nesto zeznulo jer sam prije nekoliko dana vrsio reinstalaciju...a da napomenem, ovaj AUTO GK je PORTABLE!(ne znam ima li tu kakve veze)         
Nedo
Na vrh
bayawiki View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bayawiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2011 u 18:44
Ja imam s njime drugi problem. Kad na HRT-u prikažu neki dokumentarac ili film u formatu 16:9, a oni još uvijek titlove stavljaju van slike, kad obrđujem u AutoGK, uvijek mi, ali baš uvijek kropira i dio titla (odsječe doljnja djelove slova j, g, p.). Iako sam mu u postavkama zadao da ga ostavi kao izvornik tj. originalni (MPEG-2), on mi i dalje to radi. Pošto je to sitnica koja mene nervira, htio bih to riješiti. AutoGK volim, jer mi se pokazao jako dobar u odnosu na nemali broj ostalih koje sam probao. Ili mi netko može pomoći kako da riješim ovo unutar AutoGK, ili da mi preporuči neki drugi program. Zahvalan bio ja haug
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.