| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Autenticnost diskova |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Hawkmoon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 19.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Autenticnost diskovaObjavljeno: 15.Travanj/Apr.2006 u 17:14 |
|
Skoro su mi iz jedne razmene stigli neki diskovi sa kojih ne mogu da presnimim filmove na hard, probao sam i kod ortaka i isto se desava, u pitanju su verbatim DVD-R 8x, diskovi koje uglavnom svi koriste pa i ja. E sad, na diskovima koje ja kupujem serijski broj je urezan na plastiku dok je na ovim diskovima odstampan pa me interesuje koji su od ovih diskova fake-ovi ako se to uopste moze ustanoviti na ovaj nacin, ili da li uopste znate neki nacin kako otkriti da li su diskovi originalni.
|
|
|
Ignorance is bless.
|
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 15:35 |
|
Ako mislis zato sto su lose narezani da su zbog toga "fake" ne verujem jer se i meni desavalo dosta puta da mi ne radi disk posle rezanja. A sto se tice serijskog broja predpostavljam da niste iz istog grada (posto je razmena u pitanju) pa su mozda sami razlicite serije i od razlicitog dobavljaca, mada nikad se ne zna
P.S ovo je naravno samo moje misljenje
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |