| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Atlas Shrugged II: The Strike (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Atlas Shrugged II: The Strike (2012)Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2013 u 08:34 |
|
Atlas Shrugged II: Žanr: Drama, Misterija, Sci-Fi
Godina: 2012 Država: SAD Trajanje: 111 minuta Uloge: Samantha Mathis, Jason Beghe, Esai Morales, Patrick Fabian, Kim Rhodes IMDb Radnja filma: Globalna ekonomija na ivici je kolapsa. Degni Tagart otkriva ono što može da bude odgovor na ubitačnu energetsku krizu - prototip motora koji crpi energiju iz statinog elektriciteta! Počinje trka s vremenom kako bi se sprečio raspad celokupnog sistema i nastupajući smak sveta.. izvor:inter.okr Trailer: Prijevod najavio kolega Rocky75 Ažurirao Gajtana - 22.Veljaca/Feb.2013 u 08:34 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2013 u 20:10 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Rocky75
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču Pridružen: 24.Rujan/Sep.2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1723 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2013 u 22:46 |
|
Filmovi,prvi i drugi deo govore o uvođenju komunizma u SAD.
Dosta dobra tema za film. |
|
|
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
|
|
![]() |
|
gogim
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2015 u 10:04 |
|
prva dva dijela su mi bili odlični i vidim da ima i treći dio vani za skinut pa me zanima dali ima ko u planu da prevede treći dio, a ima i titl na engleskom
|
|
![]() |
|
Rocky75
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču Pridružen: 24.Rujan/Sep.2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1723 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2015 u 16:27 |
|
Cekao sam da izadje na netu kako bih najavio prevod treceg dela, I menu su se dopala prva dva dela. Bice prevod od mene ovih dana, samo da sredim problem sa kompom. Ovo pisem sa tableta, zato su slova obrijana I gresaka na pretek.
|
|
|
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |