| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ashby (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ashby (2015)Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 21:17 |
|
Ashby (2015)
![]() Režija: Tony McNamara Scenarij: Tony McNamara Žanr: Comedy, Drama, Romance Jezik: engleski Država: SAD Trajanje: 100 min Uloge: Mickey Rourke ... Ashby Holt Nat Wolff ... Ed Wallis Emma Roberts ... Eloise Sarah Silverman ... June Wallis Kevin Dunn ... Coach Bruton U filmu Ashby Rourke igra ostarjeloga ubojicu Ashbya Holta koji je nekoć radio za CIA. U njegovo susjedstvo se doseli smotani tinejdžer Ed koji živi sa svojom majkom, te ima problema sa prilagođavanjem u novoj okolini zbog čega se odmah nađe na piku lokalnih školskih siledžija. Kad Ed u školi dobije zadatak da napiše esej o nekome iz starije generacije, on se odluči obratiti svom susjedu, Ashbyu. Ashby ga prvotno odbije, ali se ubrzo predomisli te se on i Ed počnu svakodnevno družiti, a nakon nekog vremena Ashby mu otkrije čime se nekoć bavio, te ga poučen životnim iskustvom odluči naučiti ponešto o ljubavi, hrabrosti te primanju i davanju udaraca. IZVOR:filmovisruba titl je najavio: Madafaka
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2015 u 21:44 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |