| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Après mai Aka Something in the Air (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Après mai Aka Something in the Air (2012)Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2014 u 15:16 |
|
Après mai (2012) * Something in the Air * ![]() IMDb Režija: Olivier Assayas Scenarij: Olivier Assayas Žanr: Drama Jezik: Francuski, Engleski, Talijanski Država: Francuska Trajanje: 122 min Clément Métayer ... Gilles Lola Créton ... Christine Felix Armand ... Alain Carole Combes ... Laure India Menuez ... Leslie (as India Salvor Menuez) Hugo Conzelmann ... Jean-Pierre Martin Loizillon ... Rackam le Rouge André Marcon ... Le père de Gilles Pariz, rane sedamdesete prošlog stoljeća, mladi student Gilles ponesen je političkim i kreativnim uzbuđenjima tog vremena i baš kao svoji školski drugovi lovi ravnotežu između radikalne posvećenosti i osobnih težnji. Na putovanju kroz Italiju, prema Londonu, on i njegovi prijatelji moraju napraviti konačne izbore u namjeri da pronađu sebe u kaotičnom razdoblju. NAGRADE: 2012 - Venice Film Festival Olivier Assayas, dobitnik nagrade za najbolji scenarij, nagrade Fondazione Mimmo Rotella, i nominacija nagrade Golden Lion Prevod je uradio veljko13 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |