Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Apocalypse la 1ère Guerre mondiale Aka Apocalypse: World War I (2014) |
Odgovori |
Korisnik | |
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2258 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2014 u 14:16 |
APOCALYPSE: WORLD WAR ONE (2014) Žanr: dokumentarna Jezik: engleski, francuski Produkcija: U čast obeležavanja stogodišnjice od izbijanja onog što su britanski
propagandisti nazvali Seriju prevodi Sodom Ažurirao bojan969 - 07.Listopad/Oct.2015 u 16:47 |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prevode je najavio Sodom |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Sodom
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator Pridružen: 28.Veljaca/Feb.2013 Status: Offline Points: 666 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Ovim bih želeo da obavestim sve ljubitelje ratnih dokumentarnih filmova da će prevod svih 5 epizoda ove izuzetne serije biti postavljan narednih 5 dana.
Želeo bih i da posebno napomenem da je prevod ove serije praktično rađen samo na sluh, jer sam na Internetu jedva iščeprkao očajan francuski transkript i da mi je za sve ovo bilo potrebno mnogo vremena i truda. Nije mi žao zbog toga, jer smatram da ova serija apsolutno zaslužuje prevod. Zbog svega ovoga postoji mogućnost određenih grešaka, pa zato molim dežurne kritizere da ne skidaju ovaj titl, jer je on namenjen isključivo pravim ljubiteljima ratnih dokumentaraca koji ovu seriju nisu gledali na NG! Živeli!!!
|
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
Sodom
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Postavljeni su prevodi za svih pet epizoda!
Zahvaljujem se svima na podršci, a naročito kolegama Sean12, Atrahasis, NikolaJe i Ljubica SP uz napomenu da planiram prevođenje još nekih ratnih dokumentaraca. Hvala svima!
Ažurirao Sodom - 11.Listopad/Oct.2015 u 13:22 |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
Sodom
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Hvala i tebi!!!
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |