Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - dokumentarci
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Apocalypse la 1ère Guerre mondiale Aka Apocalypse: World War I (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Apocalypse la 1ère Guerre mondiale Aka Apocalypse: World War I (2014)

Apocalypse la 1ère Guerre mondiale

Apocalypse la 1ère Guerre mondiale (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Apocalypse la 1ère Guerre mondiale

Godina:

2014

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

260 min

Glavne uloge:

Kaiser Wilhelm II
  >  Himself (archive footage) (as Guillaume II)
King George V
  >  Himself (archive footage) (as George V)
François Arnaud
  >  Narrator
Mathieu Kassovitz
  >  Narrator (voice)
Erich Ludendorff
  >  Himself (archive footage) (as Ludendorff)
Joseph Joffre
  >  Himself (archive footage)
David Lloyd George
  >  Himself (archive footage) (as Lloyd George)
John J. Pershing
  >  Himself (archive footage) (as Pershing)
Douglas Haig
  >  Himself (archive footage) (as Haig)
Winston Churchill
  >  Himself (archive footage)
Emperor Karl
  >  Himself (archive footage) (as Charles Ier)
Empress Zita
  >  Herself (archive footage) (as Zita)
Ferdinand Foch
  >  Himself
Ferdinand Foch
  >  Himself (archive footage) (as Foch)
Joseph-Simon Galliéni
  >  Himself (archive footage) (as Gallieni)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Apocalypse la 1ère Guerre mondiale Aka Apocalypse: World War I (2014)
    Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2014 u 14:16
APOCALYPSE:
WORLD WAR ONE
(2014)

Žanr: dokumentarna
Jezik: engleski, francuski
ProdukcijaDaniel Kostel i Izabel Klark 
(Dan D - Požrtvovanje, Apokalipsa: Hitler, 
Apokalipsa Drugi sv. rat)

U čast obeležavanja stogodišnjice od izbijanja onog što su britanski propagandisti nazvali
„Veliki rat“ i „Rat koji će okončati sve ratove“, Apokalipsa predstavlja monumentalan poduhvat  Francusko-Kanadske koprodukcije predvođen francuskim producentima dokumentaraca Izabelom Klark i Danielom Kostelom.  Projekat je nastao odabirom  iz  arhivskog matrijala koji je se sastoji od materijala dužeg od 500 časova. Ovo je Prvi svetski rat kakav do sada niste doživeli: video materijal je mukotrpnom i dubokosežnom analizom vešto kolorizovan , što će na gledaoca ostaviti jedinstveni i „šokantan“ utisak. Dokumentarac čine 5 epizoda od 52 minuta. Apokalipsa Prvi svetski rat vodi nas na poprišta bitki, vodi nas u umove onih koji su vodili rat, i u srca običnih građana koji su vodili svoje živote iza linija fronta. Serijal će nas prebacivati iz rovova severne Francuske do borbenih linije Rusije, Srbije, Turske, Palestine i Arapskih pustinja.

Seriju prevodi
Sodom

Ažurirao bojan969 - 07.Listopad/Oct.2015 u 16:47
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2015 u 21:28

Prevode je najavio Sodom Clap

Na vrh
Sodom View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Sodom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2015 u 19:38
Ovim bih želeo da obavestim sve ljubitelje ratnih dokumentarnih filmova da će prevod svih 5 epizoda ove izuzetne serije biti postavljan narednih 5 dana.
Želeo bih i da posebno napomenem da je prevod ove serije praktično rađen samo na sluh, jer sam na Internetu jedva iščeprkao očajan francuski transkript i da mi je za sve ovo bilo potrebno mnogo vremena i truda. Nije mi žao zbog toga, jer smatram da ova serija apsolutno zaslužuje prevod.
Zbog svega ovoga postoji mogućnost određenih grešaka, pa zato molim dežurne kritizere da ne skidaju ovaj titl, jer je on namenjen isključivo pravim ljubiteljima ratnih dokumentaraca koji ovu seriju nisu gledali na NG!
Živeli!!!prijatelmkd
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2015 u 17:51

Postavljen je prevod za 1 epizodu, hvala Sodom uzdravlje

TITLOVI

Na vrh
Sodom View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sodom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2015 u 11:26
Postavljeni su prevodi za svih pet epizoda!
Zahvaljujem se svima na podršci, a naročito kolegama Sean12, Atrahasis, NikolaJe i Ljubica SP uz napomenu da planiram prevođenje još nekih ratnih dokumentaraca.
Hvala svima!

Ažurirao Sodom - 11.Listopad/Oct.2015 u 13:22
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2015 u 15:04

Sodom hvala za prevode uzdravlje

Titlove mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
Sodom View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sodom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2015 u 15:07
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Sodom hvala za prevode uzdravlje

Hvala i tebi!!!prijatelmkd
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.