Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Anul Nou care n-a fost AKA The New Year That Never Came (2024) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1697 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2024 u 10:30 |
Hvala na prevodu!. Izvrstan film, gledao sam ga nedavno na festivalu u Beogradu, cini mi se autorskog filma.
|
|
![]() |
|
2b0rn0t0b ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 26.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pronađoh i pogledah film. Veoma dobar, no pomalo predug. Za Rumune je ovo svakako dragocen i veoma bitan film, i oni u njemu mogu pronaći mnogo više referenci na događaje iz tog decembra 1989. kojih se i sam sećam po prenosima na TV. Film prati četiri priče koje se međusobno dodiruju i tematski nadopunjuju. Ko voli rumunske filmove će uživati.
|
|
http://ethio-pain-music.blogspot.rs/
|
|
![]() |
|
aleksandar-kojic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 154 |
Veoma aktuelan film o malim ljudima i njihovim borbama.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9109 |
Gde li sam ja pisao o ovome filmu , ni sam ne znam, ali da dobar film,
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |