Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Antivirus programi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Antivirus programi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Antivirus programi
    Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 22:46
evo moje povijesti s antivirusnim progamima...
prije par godina koristio sam sranja poput Nortona, Pande...
prošle godine kupio sam Trend Micro Internet Security 2004/05 i ona mi ističe uskoro...

pa sam stavio NOD32, al nikako nisam uspijevao updatirati, iskušao sam brdo serijskih ključeva i passworda... (ako netko ima volje neka mi malo objasni kako njima proradi update u NODu32 i koje ključeve koriste...)

onda sam odustao od NODa, pa sam instalirao besplatni AVG...

dal sam siguran s AVGom? ako bih bio sigurniji s NODom, neka mi netko pomogne, onaj tko je imao iskustva s oba programa...

a i možete mi preporučiti neke ostale programe, ako su bolji, te naravno besplatni, ne da mi se opet kupovat original za 300tinjak kunića...

pozdrav...

p.s. znam da ima golema tema o virusima - ovo je za pametnjakoviće koji moraju solit ranu!!!

Na vrh
flOorKilla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flOorKilla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 00:16
i ja sam koristio brdo programa, nakon sto su mi dosadile pizdarije sa registracijom programa i produzivanjem skinuo sam AVG i njga koristim vec dugo.
I ja sam bio skeptican prema tom programu, em zato jer je free em zato sto nema bas neko ljepo sucelje, ali program me odlicno sluzi, nadje sve viruse.
Minusi su e-mail skener sa kojim sam imao probleme al ok to mozda nije toliko bitno njega sam iskljucio jer mi se mejlovi provjeravaju svaku minutu. Drugi minus sto se skoro svaki dan treba updateat, al ok to je nesto sitno kb-a

Ažurirao flOorKilla
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 01:51
Sad, ne znam koliko je u redu da se mešam kolegi( Vladika) u specijalnost....ali...
Lepo odavde skineš NOD koji ti odgovara ( zbog operativnog sistema)
http://www.nod32.com.vn/english/download/download.htm
verziju 2.12.3 i slediš dole navedena uputstva....

Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

Ja sam vec objasnio da serijski brojevi ovde NIKAKO NE RADE jer se menjaju na svakih 5-6-7 dana. I samo oni koji legalno kupe softver dobijaju ga automatski. Za sve nas koji ga nismo kupili ima jedna POTPUNO LEGALNA CAKA koju su njudi iz NOD-a propustili. Potrebno je pre instalacije podesiti sistemsko vreme na 2019 godinu instalirati nod32 i pre reestartovanja vratiti vreme na 2005 godinu. Kada budes restartovao kompjuter imaces 750.000 dana besplatnog koriscenja. Napomena nema CRACK-a nema sifara ceo postupak je sasvim legalan. I jos nesto ovaj stos nije za FULL VERZIJU !!!

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 07:48
Vladika
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 14:48
Ja koristim Zone Alarm Security Suite najnoviju verziju + Firefox.
U ovom Security Suiteu dobijete antivirusnu zaštitu, firewall, antispyware, zaštitu e-maila te zaštitu instant messagea. Kombinaciju Zone Alarm Security Suite + Firefox koristim oko 6 mj. i do sada mi nije upao NI JEDAN VIRUS!
Caka je samo u tome da ZA treba podesiti tako da određene programe pušta na net a određene ne.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 18:46
To sto koristis JAAAAKKOOOO usporava racunar,jer je SVE U JEDNOM. Odprilike to ti je kao kada bi u prodavnicu udaljenu 100 metara isao TENKOM po hleb (kruh). Kao prvo taj antivirus radi malo drugacije nego ostali ali sve u svemu, korektno !!! Ali opet kazem treba ti mnogo jaka masina za to ! 
Vladika
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 19:11
bezveze sam i počimao ovu već viđenu temu... sinoć sam instalirao oko 2 ujutro NOD32 i prema starim uputama Vladike i još jednog tipa uspio dobiti 752.312 free trial dana!!!

pozdrav ljudi i zahvaljujem ESET-u na velikom propustu!!!

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 19:47
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

To sto koristis JAAAAKKOOOO usporava racunar,jer je SVE U JEDNOM. Odprilike to ti je kao kada bi u prodavnicu udaljenu 100 metara isao TENKOM po hleb (kruh). Kao prvo taj antivirus radi malo drugacije nego ostali ali sve u svemu, korektno !!! Ali opet kazem treba ti mnogo jaka masina za to ! 

Da, istina je da mi usporava PC al ne više od nekih 10%, a i isključim ga kada igram ili radim s nekim zahtjevnim programima. Nego ne razumijem kako imati bolju zaštitu osim sve u jednom ako ti sve treba. A ako ti netreba možeš isključiti (ja npr isključim Instant Messaging).

Što ti koristiš osim NOD-a?
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 20:11
Pa ovako. NOD 32 ,BIT DEFENDER ... imaju razdvojene funkcije. POsebno se aktivira intternet nadzor ,posebno za skidanje poste i posebno za monitor sistema. Svi su naravno povezani i dolazi do "komunikacije" izmedju njih kada naidju na neku stetocinu. Sve ovo je naravno dovelo do sasvim laganog rada sto naravno ne opterecuje racunar. Posebno radi firewall koji je naravno "iskljucen" kada nisi na internetu ... Kod tebe je sve u 100% modu i kada jesi i kada nisi na net-u. Stoga nije ni cudo sto ti je racunar usporen. I ne verujem da je usporen samo 10% jer sam imao priliku da vidim kako radi racunar sa tom spravicom (i to jak) . R%adio je prilicno tromo !!!
Vladika
Na vrh
Suwejdan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Suwejdan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 20:53
Ja koristim Bitdefender 9 i Zone alarm pro 5.5
Super me sluze.
Racunar radi bez ukakvog usporavanja.
Dr.Suweydan
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.