| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Antikörper (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Antikörper (2005)Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2018 u 08:04 |
|
Ufff. Kakav film! Sjajan psiho triler, ponekad previše mučan, ali ne treba ga propustiti. Bio bi u klasi Finčerovog "7", ali nije zbog zadnjih 3 minuta raspleta.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2021 u 10:57 |
|
Baš koristim i ja reč mučan, ovaj film to jeste. Ko može da prati delovanje i nivoe poremećenosti serijskih ubica onda može kao preporuka. Slično i za Rampage (1987) on je inspirisan stvarnim likom koga su nazvali The Vampire of Sacramento, bio je i u UK sličan slučaj ali sam gledao dokumentarac, isto je bio poremećen i umislio da je vampir ali sam zaboravio kako su ga nazvali možda je gledao The Adventures of Sherlock Holmes - The Last Vampyre pa se zaneo i preterao. Aleksayu mi neće zameriti ako citiram "Ko voli serijske ubice, neka izvoli" i odgovorim niko ih ne voli;). Ali treba biti upućen kao opomena društvu i uvid dokle može da se ide u dehumaniyaciji, i koliko su duboki i ozbiljni ti poremećaji.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |