Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anora (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Anora (2024)

Anora

Anora (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

drama, komedija, ljubavni

Trajanje:

139 min

Režija:

Sean Baker

Scenarij:

Sean Baker

Glavne uloge:

Aleksey Serebryakov
  >  Nikolay
Paul Weissman
  >  Nick
Vincent Radwinsky
  >  Jimmy
Ivy Wolk
  >  Crystal
Zoë Vnak
  >  Rachel
Karren Karagulian
  >  Toros
Darya Ekamasova
  >  Galina
Brittney Rodriguez
  >  Dawn
Mark Eydelshteyn
  >  Ivan
Charlton Lamar
  >  Court Security
Luna Sofía Miranda
  >  Lulu
Sophia Carnabuci
  >  Jenny
Ross Brodar
  >  Security Guard
Alena Gurevich
  >  Clara
Maria Tichinskaya
  >  Dasha
Vlad Mamai
  >  Tom
Emily Weider
  >  Nikki
Yura Borisov
  >  Igor
Mikey Madison
  >  Ani
Ella Rubin
  >  Vera
Lindsey Normington
  >  Diamond
Vache Tovmasyan
  >  Garnick
Masha Zhak
  >  Tatiana'a Hostess

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Anora (2024)
    Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2024 u 12:54
Koji prosjek od filma. Da je ovo dobilo Zlatnu Palmu u Cannesu?! Ja ne znam, ali meni osobno je ovo ljuti mediokritet romantičnog filma. Prije bi dao Zlatnu Palmu romansi tipa "How to Lose a Guy in 10 days" nego ovom filmu. Problem je što su mi očekivanja bila malo veća prije gledanja ovoga filma, normalno jer je film dobio nagrade na raznim festivalima.

Film gdje se nemaš s kim povezati, što ajde nije uvijek ni prebitno, ali svi likovi su razmaženi, nesposobni, blago do više iritantni. Jako slabo izvedeno što se mene tiče, još jedan u nizu marketinški napuhanih filmova zbog ne baš poznatog razloga.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2024 u 20:19
Meni je ok film, nisam uzeo obzir nagrada, niti čitao komentare, jeste pominjali uz dati i hvalili ,  i to čekam da pogledam The Brutalist.
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2024 u 15:03
Odlično, svaka preporuka, makar je preko 2h.
Pravo osvježenje u gomili govana koja svakodnevno izlaze.
Na vrh
cetverooki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cetverooki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2024 u 10:02
Ne svidja mi se prvi dio filma, zamalo odustao od gledanja. Onako, poslije gledljivo.
Na vrh
vinarija-arandelovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vinarija-arandelovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2024 u 09:31
Sjajan film, ali nije za svakoga. Zasluženo je pobednik Kanskog festivala. Film se bavi životom mlade prostituke sa krajnje margine američkog društva. Vrlo retka tema u holivudskoj kinematografiji. Svi se sećamo naravno Zgodne Žene sa Džulijom Roberts i Ričard Girom, gde je sve lepo, slatko, i sa obaveznim srećnim krajem. Ovaj film je totalna suprotnost tog filma. Surova istina o položaju žena i kritika patrijaharnog sistema u "najdemokratskijoj" zemlji na svetu.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2025 u 12:05
Nisam ga gledao ali sam ga preporucio gospodji. Njeni komentari su -

1. Predugo traje, prelazi u dosadu.

2. Nista posebno. Moze i da se ne gleda.

Ocena 5. 
Na vrh
marcobobby View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2025 u 23:26
Baš gotivan. Iskusni reditelj servira nam dobru zabavu u vidu romantične komedije, no u drugom delu imamo twist, te priča o modernoj Pepeljugi poprima obrise realistične socijalne drame. Nominacija za Oskara sasvim zaslužena, iako sumnjam da će pokupiti nagradu za najbolji film. Drugačije je sa talentovanom Mikey Madison, jer je osvojila publiku, a bogme i kritičare, sjajnom interpretacijom devojke odlučne da zgrabi priliku (''upeca'' sina bogatog ruskog oligarha) i obezbedi sebi lagodan život. Bez ikakve sumnje Baker je isporučio možda čak i najbolji njegov kinematografski uradak u dosadašnjoj plodonosnoj karijeri.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.