Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Anora (2024) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
sasa-stipisic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member ![]() ![]() Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2024 u 12:54 |
Koji prosjek od filma. Da je ovo dobilo Zlatnu Palmu u Cannesu?! Ja ne znam, ali meni osobno je ovo ljuti mediokritet romantičnog filma. Prije bi dao Zlatnu Palmu romansi tipa "How to Lose a Guy in 10 days" nego ovom filmu. Problem je što su mi očekivanja bila malo veća prije gledanja ovoga filma, normalno jer je film dobio nagrade na raznim festivalima.
Film gdje se nemaš s kim povezati, što ajde nije uvijek ni prebitno, ali svi likovi su razmaženi, nesposobni, blago do više iritantni. Jako slabo izvedeno što se mene tiče, još jedan u nizu marketinški napuhanih filmova zbog ne baš poznatog razloga. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni je ok film, nisam uzeo obzir nagrada, niti čitao komentare, jeste pominjali uz dati i hvalili , i to čekam da pogledam The Brutalist.
|
|
![]() |
|
dzabaludin ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 15.Svibanj/May.2006 Status: Offline Points: 46 |
Odlično, svaka preporuka, makar je preko 2h.
Pravo osvježenje u gomili govana koja svakodnevno izlaze. |
|
![]() |
|
cetverooki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 12.Listopad/Oct.2009 Status: Offline Points: 6 |
Ne svidja mi se prvi dio filma, zamalo odustao od gledanja. Onako, poslije gledljivo.
|
|
![]() |
|
vinarija-arandelovic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2021 Status: Offline Points: 3 |
Sjajan film, ali nije za svakoga.
Zasluženo je pobednik Kanskog festivala.
Film se bavi životom mlade prostituke sa krajnje margine američkog društva.
Vrlo retka tema u holivudskoj kinematografiji.
Svi se sećamo naravno Zgodne Žene sa Džulijom Roberts i Ričard Girom, gde je sve lepo, slatko, i sa obaveznim srećnim krajem.
Ovaj film je totalna suprotnost tog filma.
Surova istina o položaju žena i kritika patrijaharnog sistema u "najdemokratskijoj" zemlji na svetu.
|
|
![]() |
|
klass ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Online Points: 310 |
Nisam ga gledao ali sam ga preporucio gospodji. Njeni komentari su -
1. Predugo traje, prelazi u dosadu. 2. Nista posebno. Moze i da se ne gleda. Ocena 5. |
|
![]() |
|
marcobobby ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 6 |
Baš gotivan. Iskusni reditelj servira nam dobru zabavu u vidu romantične komedije, no u drugom delu imamo twist, te priča o modernoj Pepeljugi poprima obrise realistične socijalne drame. Nominacija za Oskara sasvim zaslužena, iako sumnjam da će pokupiti nagradu za najbolji film. Drugačije je sa talentovanom Mikey Madison, jer je osvojila publiku, a bogme i kritičare, sjajnom interpretacijom devojke odlučne da zgrabi priliku (''upeca'' sina bogatog ruskog oligarha) i obezbedi sebi lagodan život. Bez ikakve sumnje Baker je isporučio možda čak i najbolji njegov kinematografski uradak u dosadašnjoj plodonosnoj karijeri.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |