| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
anime po niš cijeni |
Odgovori
|
| Korisnik | |
tsume
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 31.Sijecanj/Jan.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 62 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: anime po niš cijeniObjavljeno: 20.Svibanj/May.2008 u 19:25 |
|
raščistio sam ormar i sakupio oko 50tak dvd-ova sa raznim anime šta mi ne treba, pa dajem svaki dvd po 2 kn, popust na količinu.
ovako, ovdje ima sljedeće black cat 2 dvd hunter x hunter + ova 1 i 2 - 4 dvd dragon ball gt engleski jezik 3dvd 1cd wolf's rain ita 2 dvd wolf's rain jap 1 dvd hack sign 1 dvd cowboy bebop 2 dvd berserk 1 dvd inuyasha razno 79-139 plus tu i tamo neka s početka 4 dvd full metal panic ita + fmp engl 2 dvd neon genesis evangelion 2dvd ranma :season 1 - 1dvd, season 2,5,7 po 2 dvd-a svaka sezona - dual audio engl jap + titlovi last exile 1 dvd lost universe 2 dvd samurai 7 -1 dvd full metal alchemist engl jezik 3 dvd bleach 1-24 engl jezik 1 dvd guyver the bioboosted armor + ova 2dvd gunslinger girl 1 dvd excel saga 2 dvd anime je na jap+engl titlovi osim ako nisam drugačije naveo. cijena je samo za disk, znači 2 kn po disku, ako uzmete puno toga ili daj bože sve, dobijete popust. svih 45 diskova za 70 kn. dvd-ovi su super očuvani marke traxdata i verbatim, ako nekog zanima, a sve šta je na njima je HQ većinom avi a rjeđe mkv format. |
|
![]() |
|
tsume
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2008 u 11:19 |
|
ben, onda bacam, očito nikome ne treba.
|
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2008 u 13:12 |
|
hey ja mogu uzet sve osim Wolf's Raina to imam, jesu li animei dobre kvalitete xD ?
|
|
![]() |
|
tsume
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2008 u 21:15 |
|
sorry na kasnom replyju. animei su dobre kvalitete, većinom divx sa vrlo dobrom slikom (jedino FMP engleski je lošije, i moji tv ripovi su malo lošiji ali i dalje ok).
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |