Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anime po niš cijeni
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

anime po niš cijeni

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: anime po niš cijeni
    Objavljeno: 20.Svibanj/May.2008 u 19:25
raščistio sam ormar i sakupio oko 50tak dvd-ova sa raznim anime šta mi ne treba, pa dajem svaki dvd po 2 kn, popust na količinu.
ovako, ovdje ima sljedeće
black cat 2 dvd
hunter x hunter + ova 1 i 2 - 4 dvd
dragon ball gt engleski jezik 3dvd 1cd
wolf's rain ita 2 dvd
wolf's rain jap 1 dvd
hack sign 1 dvd
cowboy bebop 2 dvd
berserk 1 dvd
inuyasha razno 79-139 plus tu i tamo neka s početka 4 dvd
full metal panic ita + fmp engl 2 dvd
neon genesis evangelion 2dvd
ranma :season 1 - 1dvd, season 2,5,7 po 2 dvd-a svaka sezona - dual audio engl jap + titlovi
last exile 1 dvd
lost universe 2 dvd
samurai 7 -1 dvd
full metal alchemist engl jezik 3 dvd
bleach 1-24 engl jezik 1 dvd
guyver the bioboosted armor + ova 2dvd
gunslinger girl 1 dvd
excel saga 2 dvd

anime je na jap+engl titlovi osim ako nisam drugačije naveo. cijena je samo za disk, znači 2 kn po disku, ako uzmete puno toga ili daj bože sve, dobijete popust.
svih 45 diskova za 70 kn.
dvd-ovi su super očuvani marke traxdata i verbatim, ako nekog zanima, a sve šta je na njima je HQ većinom avi a rjeđe mkv format.
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2008 u 11:19
ben, onda bacam, očito nikome ne treba.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2008 u 13:12
hey ja mogu uzet sve osim Wolf's Raina to imam, jesu li animei dobre kvalitete xD ? 
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2008 u 21:15
sorry na kasnom replyju. animei su dobre kvalitete, većinom divx sa vrlo dobrom slikom (jedino FMP engleski je lošije, i moji tv ripovi su malo lošiji ali i dalje ok).
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.