Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Angela Black (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Angela Black (2021)

Angela Black

Angela Black (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama

Glavne uloge:

Daniel Betts
  >  Mike
Paul Blackwell
  >  Police officer
Jake Curran
  >  Team Mate
Roger Evans
  >  Rhys
Joanne Froggatt
  >  Angela
Michiel Huisman
  >  Olivier
Steve Furst
  >  Paul
Seth Stokes
  >  SAM MEYER (2021)
Stanley G. Evans
  >  Baby Max Meyer
Ashley McGuire
  >  JUDY (2021)
Jade Anouka
  >  DR. CATH BRADFORD (2021)
Joe Coen
  >  CHRIS (2021)
Lara Rossi
  >  GWEN (2021)
Zora Bishop
  >  NASRIN (2021)
Anil Goutam
  >  Dr. Peters

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marina-budimir View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marina-budimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Angela Black (2021)
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2021 u 14:43
Sa zanimanjem sam pročitala ovu recenziju. Privlačan i duhovit naslov koji govori sve. Moram priznati, u ovoj me recenziji robin12345 vjerojatno nenamjerno, jako nasmijao. Imam osjećaj da ga vidim kako zbunjeno gleda seriju, ne zna za koga bi navijao pa mijenja strane svako malo i napokon se odlučuje da neće biti ni na čijoj strani. Na kraju zato kaže - Nakon ovakva osvrta, besmisleno je da vam kažem da li gledati ili ne gledati seriju? - Istina je da je to besmisleno, jer netko će pogledati baš iz znatiželje, kao što sam i ja ovu recenziju pročitala baš zato što mi je preporučeno da ju ne čitam. I nisam požalila. Ne znam hoću li gledati gospođicu Bljak, ali ako pogledam javit ću svoje dojmove.
Na vrh
zrajic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj zrajic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2021 u 14:59
Vrlo oštar komentar,ali dobro je znati da ne gubimo vrijeme na loše,kad ima tako dobrih (mini)serija.Hvala
Na vrh
Sančo 011 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Sančo 011 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2021 u 13:09
Na nagovor supruge sam protraćio 6 sati života i pogledao ovo "ostvarenje".Najbolji lik u seriji je zec koji je brutalno ubijen,ali se bar spasio daljeg učešća u ovom nazovi trileru. Recenzija je veoma blaga i ne oslikava ni približno koliko je loša serija.Ljudi,učite na tuđim greškama,zaobiđite ovu bedu od serije.
Na vrh
marina-budimir View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marina-budimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2021 u 13:52
Uzalud robinovih 123456789 pa i 10 poučnih recenzija. SmileAli sad je barem jasno da mu treba vjerovati
marina
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.