Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Anche libero va bene Aka Along the Ridge (2006) |
Odgovori |
Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2013 u 00:39 |
Anche libero va bene (2006) * Along the Ridge * IMDb Režija: Kim Rossi Stuart Scenarij: Kim Rossi Stuart, Linda Ferri Žanr: Drama Jezik: Talijanski Država: Italija Trajanje: 108 min Alessandro Morace ... Tommaso 'Tommi' Benetti Kim Rossi Stuart ... Renato Benetti Barbora Bobulova ... Stefania Benetti Marta Nobili ... Viola Benetti Pietro De Silva ... Domenico Roberta Paladini ... Letizia Sebastiano Tiraboschi ... Antonio Francesco Benedetto ... Vincenzo Roberta Lena ... Marina Stefano Busirivici ... Barzelli Marco Bardi ... Guglielmo Greta Alice Gorietti ... Elena Francesca Strati ... Monica Federico Santolini ... Claudio Manuela Occhiuzzi ... Insegnante di Lettere Tommi (11) i njegova nešto starija sestra Viola žive u gradu sa svojim ocem i teško se nose sa činjenicom da im je majka nestala bez traga i to ne prvi put. Film je gorko slatki portret o njihovoj stalnoj borbi da žive kao obitelj, o ljubavi i prijateljstvu, o pubertetu i životu. Prevod je uradio gaca62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |