| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Çanakkale Yolun Sonu aka Çanakkale End Of The Road (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Çanakkale Yolun Sonu aka Çanakkale End Of The Road (2013)Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2014 u 14:19 |
|
Çanakkale Yolun Sonu (2013) * Çanakkale End Of The Road * ![]() IMDb Režija: Kemal Uzun, Serdar Akar, Ahmet Karaman Scenarij: Basak Angigün, Alphan Dikmen Žanr: Akcija, Drama, Istorijski, Ratni Jezik: Turski Država: Turska Trajanje: 111 min Gürkan Uygun ... Muhsin Berrak Tüzünataç ... Behice Umut Kurt ... Hasan Stephen Chance ... Steward Ben Warwick ... Eagle Mehmetcan Diper ... Eyup Inanç Koçak ... Kostas Emre Yilmaz ... David Özgür Dereli ... Mulazim Ismet Tevfik Erman Kutlu ... Muharrem Film nam donosi epsku priču o ratu snajperista tijekom opsade Galipolja za vrijeme Prvog Svjetskog Rata. Povijesni ratni spektakl 'Çanakkale Yolun Sonu' koji je baziran na stvarnim povjesnim događajima režirali su čak tri režisera: Kemal Uzun, Serdar Akar i Ahmet Karaman. Prevod je uradio kerestur TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |