Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Amour & Turbulences Aka Love Is In The Air (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Amour & Turbulences Aka Love Is In The Air (2013)

Amour & turbulences

Amour & turbulences (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ljubav je u zraku

Godina:

2013

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

96 min

Režija:

Gina Musa

Scenarij:

Vincent Angell
, Brigitte Bémol
, Nicolas Bedos
, Gina Musa
, Julien Simonet
, Nirina Ralanto
, Xavier Nemo

Glavne uloge:

Jackie Berroyer
  >  Arthur
Brigitte Catillon
  >  Claire
Clémentine Célarié
  >  Marie
Sophie-Charlotte Husson
  >  Nina
Ludivine Sagnier
  >  Julie
Michel Vuillermoz
  >  Georges
Lila Salet
  >  Stéphanie
Yves Espargilière
  >  Gros monsieur
Nicolas Bedos
  >  Antoine
David Capelle
  >  Voisin Aïssa
Arnaud Ducret
  >  Franck
Jonathan Cohen
  >  Hugo
Cédric Nouet
  >  Enzo
Ania Gauer
  >  Ex-Lover
Ina Castagnetti
  >  Aïssa

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Amour & Turbulences Aka Love Is In The Air (2013)
    Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2013 u 08:01
Amour & turbulences aka. Love Is in the Air (2013)

imdb

REDATELJ: Alexandre Castagnetti
ULOGE: Ludivine Sagnier, Nicolas Bedos, Jonathan Cohen
ŽANR: romantična komedija
TRAJANJE FILMA: 96 minuta
DRŽAVA: Francuska
OCJENA NA IMDB: 5,7/10

SINOPSIS

Romantična komedija na pravi francuski način!
Antoine je odvjetnik koji živi u New Yorku. Na putu za Francusku, za posljednji krug intervjua za posao, u avionu je slučajno smješten sjedalo do svoje bivše djevojke Julie. Čeka ih sedam sati leta i oni će jednostavno morati razgovarati …

TRAILER

IZVOR: CineStar
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2013 u 23:21

Cinestar nas svaki mjesec počasti francuskim ljubićem, pa tako je nakon Un plan parfait (2012), 20 ans d'écart (2013) došao i Amour & turbulences (2013). Sva tri filma ne pretenduju da budu dubokoumni nego se trude da nas zabave i to rade sa manje ili više uspjeha. Ono što je zajedničko ovim filmovima je očit uticaj američkih romantičnih komedija i to donekle kvari sliku. Što ima više američkih romantičnih klišeja to je film slabiji. Takav je slučaj sa potonjim Amour & turbulences.

Priča je jednostavna. Antoine i Julie, nekada par su spletom okolnosti prisiljeni da provedu let New York - Pariz sjedalo do sjedala. Nakon tri godine rane su još sviježe, a vrlo domišljati "flashbackovi" nas vraćaju na njihovo upoznavanje, zaljubljivanje i razlog zašto je pukla tikva.

Ono što sam naveo u tekstu iznad je najveća boljka filma, tj. preslikani klišeji iz američkih prosječnih ljubića, tako da sam par puta nervozno pogledao na sat, jer mi je film u fazama bio dosadnjikav, s druge strane povratak u prošlost je kreativno i duhovito napravljerna poveznicama sa sadašnjosti i priznajem da sam uživao u tim vještim prelazima...Čak i Julijina "post pop art umjetnost" je simpatično uklopljena u šaroliku scenografiju filma. 

Dakle, da ne dužim, film ima svjetlih trenutaka i dat ću mu prolaznu ocjenu, ali budite spremni da mu svu tu silnu patetiku progledate kroz prste. I da soundtrack kao i uvijek kod Francuza pomno biran i odličan. 
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2014 u 18:23

bossman hvala za prevod ruza

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2014 u 09:45
Nije los film... ocekivao sam losu komediju.... mada moram priznati da je zanimlji film...

i usput.... navukao se na pesmu...

Potpisujem da je soundtrack dobar...
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2014 u 16:50
To što je A2D2 rekao LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
psyzemun View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj psyzemun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2014 u 01:22
Dinah Washington: What Difference A Day Makes

Ažurirao psyzemun - 31.Srpanj/Jul.2014 u 01:41
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.