Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ambulance (2022) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 218 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2022 u 00:07 |
Prevod je uradio Bambula ✨
|
|
![]() |
|
sasa-stipisic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odgledao film čisto radi meni jednog od omiljenih Jakea G., film je može se reć solidan za okvire akcijskog žanra. Michael Bay je svima poznati akcijski redatelj, a ovdje je to doveo na neku totalnu nazovi histeričnu razinu ako gledamo tempo filma, a pogotovo naglasak na divljaštvo kamere. Kamera leti, pleše, previše "cutova", dosta puta tokom filma zaboli glava od te "ringišpil" kamere. Sve skupa film je 85% vremena u potjeri, ima surovih i nabrijanih odlično odrađenih scena (ne CGI), a ima čak i simpatičnih scena, dobra karakterizacija likova i dosta dobra gluma...kraj filma je em klišejski, em ne baš klišejski za ovaj žanr.
|
|
![]() |
|
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2811 |
Informacije radi, treba napomenuti da se radi o rimejku danskog filma "Ambulancen" iz 2005. |
|
![]() |
|
Numberguy ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ∞ №Guy ∞ Pridružen: 07.Svibanj/May.2010 Status: Offline Points: 4082 |
Meni se film svideo i nisam znao da je rimejk, vec pomislio da su ideju dobili sa GTA Paramedic misije. :)
Cak i onaj lik koji je farbao kombi, reko je nesto tako. Svi koji su igrali GTA znaju o cemu pricam, kriminalce voze pacijente koje ne sme zaginuti. :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4878 |
Ja sam kompletirao samo GTA5 i toliko je dosadna da ju ne bih preporučio nikome. A
kompletirao sam jer sam je kupio na nagovor prijatelja koji su onda
odustali na pola igre (ne uopće nije zato jer je zapravo dosadna) pa za
inat njima. Svejedno, ne znam o čemu pričaš. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ∞ №Guy ∞ Pridružen: 07.Svibanj/May.2010 Status: Offline Points: 4082 |
Pa i nisi neki igrac GTA. Ja igrao sam je jos od prve verzija pa sve do GTA San andreas.
I u sve verzije nemoguce je da imas 100% complete bez Paramedic Missions. Ai taj danski film je mozda uraden po inspiracije GTA.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4878 |
Naravno da nisam. Neću ni biti, ge te a petica je prva i zadnja koju sam taknuo. Ja sam oduvijek RPG moljac. Ne znači da ne radim izlete u druge žanrove, ali rijetko sam ostao razočaran kao sa ge te a pet. Nakon pustog hajpa, dobio sam govno. Sve
sajtove koje su hvalili to sranje na sva zvona, očito potplaćeni jer
Rockstar je utukao preko 200 milijuna samo u marketing, više ne
posjećujem.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Da ne zabegavamo off topic sa GTA, ali GTA se razlikovala od druge igrice jer je bila Free World, ono mozes da radis sta hoces dok je igras, dok recimo ostale igrice Max Payne, Hitman... igras samo misije i kad zavrsis to je to. Jedino zbog toga GTA mi se svidela najvise, onda su je uradili i Scarface taka.
RPG jeste dobre igrice, ali su najbolje kad se igraju online sada, a ranije LAN u igraonicu, recimo Red Alert 2 mi je bila omiljena. Dota tako-tako, Age of Empires nisam je jos igrao online, mogao bi probam.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ništa online. Ili singleplayer ili ima mahanje.
|
|
![]() |
|
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2811 |
Ovaj film je ispao bolji nego što sam očekivao. Za žanr akcionog trilera i više nego dobar. Ima tu svega što bi se od ovakvog filma očekivalo, pucnjave, jurnjave kolima, kaskaderskih vratolomija... ali i prilično humanizovanih kriminalaca kao i super-junakinje iz hitne pomoći koja sve postiže.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Da, film nije los, svideo se i meni. A ona junakinja cak je stigla da se nasminska i da uradi duck face u nekoliko navrata. :) Najjaca scena je kad ih jure dva helikoptera u ona kanalizacija kao reka.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Tom Brady ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
Film je naivan da to jednostavno boli! Prepun nebuloze i neozbiljnosti. Mislim, ako je bio cilj napraviti neku parodiju ili tako nešto onda ok. Za ozbiljan film ovo je previše neozbiljno. Ne preporučujem.
|
|
![]() |
|
klass ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 324 |
Za ljubitelje akcije, i samo akcije, i nije los. Non stop su neka desavanja.
Po meni, moglo je to mnogo bolje. Film nije lose poceo ali sve se srusilo kada je pocela bezanija u kolima hitne pomoci. Kao da sam gledao Speed, samo bez ikakve logike, bez ikakvog smisla. Sta reci, cak su radjene i operacije na otvorenom srcu pri 200 na sat (u krivini) ;) Uglavnom ocena 5.
|
|
![]() |
|
alfabet ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 01.Lipanj/Jun.2021 Status: Offline Points: 1 |
Gde moze da se nadje prevod za ovaj film?
|
|
![]() |
|
Tom Brady ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
Na ovom istom sajtu na kome si postavio pitanje😉
|
|
![]() |
|
DurmitoracŠljivo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2018 Status: Offline Points: 384 |
Nisam zadovoljan filmom.
|
|
![]() |
|
Freak37 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 123 |
Jos jedan u nizu koji ce brzo biti zaboravljeni .
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 59 |
Odlcan film
|
|
![]() |
|
Trpimix ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 25.Ožujak/Mar.2008 Status: Offline Points: 0 |
Retko kad javno iznosim svoje mišljenje jer o ukusima ne vredi raspravljati. Ali u ovom filmu su dobri jedino glumačka ekipa i scenski efekti. Sve ostalo je za zaborav. Osnovna priča je već hiljadu puta viđena... I radnja nije razrađena a to se ogleda u tome da slobodno možete preskočiti bilo koji deo filma sem početka i kraja i apsolutno ništa nećete propustiti. Ceo film se sastoji od obične jurnjave (jurnjave u sigurnu propast) i ako već od početka znate šta možete očekivati na kraju onda ovaj film nije vredan prostora na USB-u ili hard disku. Ni gomila uništenih atraktivnih vozila ni konstantno drmanje kamerama da bi se dočarala akcija, ne doprinose boljem utisku. Ovaj film nisam pogledao kad se pojavio jer sam video trejlere i nije mi se dopalo što sam video. Sad sam ga pogledao u celosti ali jedva i brzo ću ga zaboraviti jer je kako već neko reče film za zaborav.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |