Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ambulance (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ambulance (2022)

Ambulance

Ambulance (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Hitna pomoć

Godina:

2022

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija

Trajanje:

136 min

Režija:

Michael Bay

Scenarij:

Laurits Munch-Petersen
, Lars Andreas Pedersen
, Chris Fedak

Glavne uloge:

Wale
  >  Castro
Briella Guiza
  >  Lindsey
Randazzo Marc
  >  Randazzo
Jamie McBride
  >  Jay SIS Undercover
Jose Pablo Cantillo
  >  Jesus
Olivia Stambouliah
  >  Lieutenant Dzaghig
Cedric Sanders
  >  Officer Mark
Victor Gojcaj
  >  Victor
Devan Chandler Long
  >  William Wallace
Kayli Tran
  >  Kim
Remi Adeleke
  >  Wade

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ambulance (2022)
    Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2022 u 00:07
Prevod je uradio Bambula ✨
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2022 u 13:15
Odgledao film čisto radi meni jednog od omiljenih Jakea G., film je može se reć solidan za okvire akcijskog žanra. Michael Bay je svima poznati akcijski redatelj, a ovdje je to doveo na neku totalnu nazovi histeričnu razinu ako gledamo tempo filma, a pogotovo naglasak na divljaštvo kamere. Kamera leti, pleše, previše "cutova", dosta puta tokom filma zaboli glava od te "ringišpil" kamere. Sve skupa film je 85% vremena u potjeri, ima surovih i nabrijanih odlično odrađenih scena (ne CGI), a ima čak i simpatičnih scena, dobra karakterizacija likova i dosta dobra gluma...kraj filma je em klišejski, em ne baš klišejski za ovaj žanr.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 10:21
Informacije radi, treba napomenuti da se radi o rimejku danskog filma "Ambulancen" iz 2005.

Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 12:46
Meni se film svideo i nisam znao da je rimejk, vec pomislio da su ideju dobili sa GTA Paramedic misije. :)
Cak i onaj lik koji je farbao kombi, reko je nesto tako.
Svi koji su igrali GTA znaju o cemu pricam, kriminalce voze pacijente koje ne sme zaginuti. :)
How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 13:45
Ja sam kompletirao samo GTA5 i toliko je dosadna da ju ne bih preporučio nikome.
A kompletirao sam jer sam je kupio na nagovor prijatelja koji su onda odustali na pola igre (ne uopće nije zato jer je zapravo dosadna) pa za inat njima.
Svejedno, ne znam o čemu pričaš.

Ono što znam je Majkl Bej + rimejk = ma daj me pusti, preskačem.
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 13:56
Pa i nisi neki igrac GTA. Ja igrao sam je jos od prve verzija pa sve do GTA San andreas.
I u sve verzije nemoguce je da imas 100% complete bez Paramedic Missions.

Ai taj danski film je mozda uraden po inspiracije GTA.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 14:05
Naravno da nisam.
Neću ni biti, ge te a petica je prva i zadnja koju sam taknuo.

Ja sam oduvijek RPG moljac.
Ne znači da ne radim izlete u druge žanrove, ali rijetko sam ostao razočaran kao sa ge te a pet.
Nakon pustog hajpa, dobio sam govno.
Sve sajtove koje su hvalili to sranje na sva zvona, očito potplaćeni jer Rockstar je utukao preko 200 milijuna samo u marketing, više ne posjećujem.
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 14:16
Da ne zabegavamo off topic sa GTA, ali GTA se razlikovala od druge igrice jer je bila Free World, ono mozes da radis sta hoces dok je igras, dok recimo ostale igrice Max Payne, Hitman... igras samo misije i kad zavrsis to je to. Jedino zbog toga GTA mi se svidela najvise, onda su je uradili i Scarface taka.
RPG jeste dobre igrice, ali su najbolje kad se igraju online sada, a ranije LAN u igraonicu, recimo Red Alert 2 mi je bila omiljena. Dota tako-tako, Age of Empires nisam je jos igrao online, mogao bi probam.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 14:34
Ništa online.
Ili singleplayer ili ima mahanje.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2022 u 17:19
Ovaj film je ispao bolji nego što sam očekivao. Za žanr akcionog trilera i više nego dobar. Ima tu svega što bi se od ovakvog filma očekivalo, pucnjave, jurnjave kolima, kaskaderskih vratolomija... ali i prilično humanizovanih kriminalaca kao i super-junakinje iz hitne pomoći koja sve postiže. LOL Sve u svemu, zabava je zagarantovana a ako očekujete nešto više od toga pa,... gledajte ekranizacije Šekspirovih drama. LOL
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2022 u 17:36
Da, film nije los, svideo se i meni. A ona junakinja cak je stigla da se nasminska i da uradi duck face u nekoliko navrata. :) Najjaca scena je kad ih jure dva helikoptera u ona kanalizacija kao reka.
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2022 u 16:30
Film je naivan da to jednostavno boli! Prepun nebuloze i neozbiljnosti. Mislim, ako je bio cilj napraviti neku parodiju ili tako nešto onda ok. Za ozbiljan film ovo je previše neozbiljno. Ne preporučujem.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2022 u 21:22
Za ljubitelje akcije, i samo akcije, i nije los. Non stop su neka desavanja. 

Po meni, moglo je to mnogo bolje. Film nije lose poceo ali sve se srusilo kada je pocela bezanija u kolima hitne pomoci. Kao da sam gledao Speed, samo bez ikakve logike, bez ikakvog smisla. Sta reci, cak su radjene i operacije na otvorenom srcu pri 200 na sat (u krivini) ;)  

Uglavnom ocena 5. 
Na vrh
alfabet View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alfabet Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2022 u 16:22
Gde moze da se nadje prevod za ovaj film?
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2022 u 17:14
Na ovom istom sajtu na kome si postavio pitanje😉
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2022 u 17:32
Nisam zadovoljan filmom.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2022 u 22:51
Jos jedan u nizu koji ce brzo biti zaboravljeni .
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2022 u 13:07
Odlcan film
Na vrh
Trpimix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trpimix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2024 u 12:54
Retko kad javno iznosim svoje mišljenje jer o ukusima ne vredi raspravljati. Ali u ovom filmu su dobri jedino glumačka ekipa i scenski efekti. Sve ostalo je za zaborav. Osnovna priča je već hiljadu puta viđena... I radnja nije razrađena a to se ogleda u tome da slobodno možete preskočiti bilo koji deo filma sem početka i kraja i apsolutno ništa nećete propustiti. Ceo film se sastoji od obične jurnjave (jurnjave u sigurnu propast) i ako već od početka znate šta možete očekivati na kraju onda ovaj film nije vredan prostora na USB-u ili hard disku. Ni gomila uništenih atraktivnih vozila ni konstantno drmanje kamerama da bi se dočarala akcija, ne doprinose boljem utisku. Ovaj film nisam pogledao kad se pojavio jer sam video trejlere i nije mi se dopalo što sam video. Sad sam ga pogledao u celosti ali jedva i brzo ću ga zaboraviti jer je kako već neko reče film za zaborav.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.