Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Altitude (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Altitude (2010)

Altitude

Altitude (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Altitude

Godina:

2010

Žanr:

misterij, znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

90 min

Režija:

Kaare Andrews

Scenarij:

Paul A. Birkett

Glavne uloge:

Ian James Corlett
  >  Center Controller (voice)
Ryan Donowho
  >  Cory
Mike Dopud
  >  The Colonel
Michelle Harrison
  >  Sara's Mother
Colin Murdock
  >  Tower Controller (voice)
Ian Robison
  >  Mr. Taylor
Seth Ranaweera
  >  Mechanic
Chelah Horsdal
  >  Mrs. Taylor
Julianna Guill
  >  Mel
Jake Weary
  >  Sal
Jessica Lowndes
  >  Sara
Landon Liboiron
  >  Bruce
Ryan Grantham
  >  Young Bruce
Teghan Gentles
  >  Young Sara

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Altitude (2010)
    Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 19:53

Altitude (2010)

Žanr: Horor, SF, Triler

Režija: Kaare Andrews

Jezik: Engleski

Glumci: Jessica Lowndes, Julianna Guill, Ryan Donowho

Trajanje: 90 min

Petoro prijatelja odlučuju da otputuju na vikend radi malo zabave. Oni unajmljuju mali avion, ali u toku leta dolazi do kvara pa gube kontrolu nad avionom i uleću u veliku oluju. Ali, oluja je njihova najmanja briga - u oblacima krije se neko natprirodno, misteriozno ogromno biće sa velikim pipcima...

IMDB:http://www.imdb.com/title/tt1407049/

Prevod uradila Miljana_I

TITLOVI

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 19:55
Zanimljiv filmić, sa naizgled prostom radnjom, gde sam, ja bar, od sredine filma razmišljao "Šta će to na kraju biti?". Iskren da budem, nisam zamislio baš ovakav kraj kakav je, pa samim tim jedna ocena više. Naravno, nemojte očekivati remek delo ni u sadržajnom ni u profesionalnom smislu ali za nedeljno popodnevnu "zabavu" svakako može. Muškom delu populacije će film još više prirasti srcu (da ne kažem nešto drugo), zbog predivne Jessica Lowndes i eto još jedne ocene više.
Realno 4/10, ovako 6/10.

Delimični spoiler:
P.S. Nemojte očekivati glupost poput Mega Shark vs Giant Octopus, što se po cover-u može naslutiti, već je ovo više poput neke epizode "Zone Sumraka".

Sjajan prevod, koleginice Miljana_I. Clap

edit: paparazzo slika iz šopinga, znači bez 100% sređivanja:
Embarrassed

Ažurirao darije - 24.Listopad/Oct.2010 u 19:58
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 20:02
Smorio sam se gledajuci ga. Ko dade ulogu onom kretenskom glumcu koji je glumio SALA (Jake Weary). Celokupni utisak o filmu se dobro ljulja zbog OCAJNE glume svih aktera, ali kako vec rekoh Weary je remek delo "ne umeti glumeti"! Sto kaze Darije, za gledanje u nedeljno popodne gde se pola filma predrema, moze da prodje!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 20:06
Baš to. Clap
Na vrh
Miljana_I View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Miljana_I Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 22:58
I ja imam slično mišljenje o filmu. Jessica je stvarno prelepa, a kraj filma je, kao što reče Darije, malo poboljšao opšti utisak. Sve u svemu, ljudi će ovo rado gledati, a to je ipak najvažnije.
Još jedan spoiler: hvala na komplimentu, šefeEmbarrassed. One tehničke pojedinosti sigurno nisu precizne, ali pošto nisam ni pilot, ni avio-mehaničar, a ni kontrolor letenja, bolje nije moglo. Izvinjenje svim ekspertima koji uoče greške. Većina ovoga i nije toliko bitna za radnju filma.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2010 u 17:27
Pored iritantne pojave glumice sa konjskom facom i 25kg šminke, njenog momka telećeg pogleda, i ostalih emoa u filmu, film je toliko đubre da ga ne bih pustio šimpanzama u zoo vrtu da ne bi utucali glave o najbliže drvo.
Buđa of filma, nema nijedan dobar aspekt, kretenska priča, svaka čast prevodiocu koji je izdržao da ovo prevede.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
afrojack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj afrojack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2010 u 17:41
za mene totalni - vejst of tajm 

Ažurirao afrojack - 04.Studeni/Nov.2010 u 17:43
what goes around, comes around..
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 16:31
Slažem se sa onim što je kolega darije rekao. Solidan film za nedeljno popodne. Ništa previše. Ljubiteljima Zone sumraka i H.P. Lovecrafta će se više svidjeti i film će dobiti ocjenu više (ja spadam u takve, mada i Jessica daje dodatni plus Embarrassed). Pisac, a čini mi se i režiser, su izgleda veliki fanovi i jednog i drugog s obzirom na radnju i reference koje su ubacili u film (Weird Stories strip referenca na Weird Tales u kojem je Lovecraft objavljivao svoje priče, zatim pipkoliko čudovište koje kao da je izašlo iz Cthulhu mitologije, pa onda priča). E sad mane, gluma je prilično loša, mislim glumci su ipak neki nikogovići iz TV serija pa nisam ni očekivao ništa previše, ali i kraj mi je loš. Da se završio ranije bio bi odličan kraj, ovako mi ostavlja gorak ukus u ustima. SPOILER: Umjesto da su se spasili, trebali su udariti u avion sa njegovim roditeljima i njenom majkom i da tu bude kraj, ovako mi nekako previše sladunjavo Dead
What can change the nature of a man?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.