| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Als wir träumten Aka As We Were Dreaming (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Als wir träumten Aka As We Were Dreaming (2015)Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2016 u 00:50 |
|
Als wir träumten Aka As We Were Dreaming (2015) ![]() Režija: Andreas Dresen Scenarij: Wolfgang Kohlhaase prema romanu Clemensa Meyera Žanr: Drama Jezik: Njemački Država: Njemačka, Francuska Trajanje: 117 Merlin Rose ... Dani Julius Nitschkoff ... Rico Joel Basman ... Mark Marcel Heuperman ... Pitbull Frederic Haselon ... Paul Ruby O. Fee ... Sternchen Priča o grupi istočnonjemačkih prijatelja Daniju, Ricu, Pitbullu i Paulu, koji odrastaju u ranim devedesetim u ponovo ujedinjenoj Njemačkoj, za vrijeme velikih političkih i društvenih prerivanja i kada je sve izgledalo moguće. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |