Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - All the Money in the World (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

All the Money in the World (2017)

All the Money in the World

All the Money in the World (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Sav novac svijeta

Godina:

2017

Žanr:

povijesni, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

132 min

Režija:

Ridley Scott

Scenarij:

John Pearson
, David Scarpa

Glavne uloge:

Kevin Spacey
  >  Jean Paul Getty
Mark Wahlberg
  >  Fletcher Chase
Romain Duris
  >  Cinquanta
Marco Leonardi
  >  Mammoliti
Mario Opinato
  >  Sotheby's Appraiser
Michelle Williams
  >  Gail Harris
Andrew Buchan
  >  John Paul Getty II
Olivia Grant
  >  Millicent
Teresa Mahoney
  >  J. Paul Getty Jr. Carer
Charlie Plummer
  >  John Paul Getty III
Charlotte Beckett
  >  Annie
Maurizio Lombardi
  >  The Doctor
Charlie Shotwell
  >  Young John Paul Getty III

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
guerrilla View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj guerrilla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: All the Money in the World (2017)
    Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 21:16
Prrrr, ahahaha., a ja sam Edgar Allan Poe.
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 23:58
Originalno postovano od strane guerrilla guerrilla piše:

Kako je ovo debilno...

Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2018 u 00:04
Originalno postovano od strane guerrilla guerrilla piše:

Mogu li znati sta si htio da kazes?
Na vrh
Dinky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dinky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2018 u 20:30
Postovna Gospodo, dvoumio sam se da li da uopste pisem bilo sta u vezi vasih recenzija za tekuce filmove ,koje objavljujete. I moram napisati bar par reci,jer ovo postaje blago receno neprimereno da ne upotrebim tezu rec. Svaka vasa recenzija je blago recena smesna i po vama ne postoji vise nijedan reziser,ni jedan film koji je snimljeu USA da zavredjuje vasu paznju i bar minimalno pozitivnog komentara. I ne zameram ja vama ,jer to traje jako dugo,i ja pokusavam da sebe primoram da citam svakakve glupe i smesne recenzije,ja zameram sebi sto sam to dozvolio. Potrudicu se da vrlo brzo izbacim iz svojih navika. Nastavite vi samo tako i dalje, Zelim vam veliki uspeh u isto, Pozdrav
Na vrh
Horde Zla 1987 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Horde Zla 1987 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2018 u 08:53
Nista specijalno.
Na vrh
vagar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vagar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2018 u 11:04
Ridley je očito gadno fulao sa ovim filmom, uhvatila ga krečana.
Na vrh
Agria View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Agria Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2018 u 17:43
Ne citam recenzije jer me ne zanima tudje misljenje o filmovima. Idem sada da ga nadjem :-)
Na vrh
Meklejn View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Meklejn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2018 u 11:48
Covek je napisao sasvim realnu recenziju. Film je morao biti bolji, glumci su morali biti bolji u svojim ulogama, a zaista ostaje misterija sta se htelo sa Volbergom. To mi je bila prva utisak filma, njegova uloga. Apsolutno nebitan i nevidljiv ceo film. Nepotreban.
Plamer mi je bio dobar, uverljiv mi je bio kao bezobzirni Geti. Ostali losi.
Sve u svemu film koji moze da se gleda, nije negledljiv, ali da je daleko vise moglo da se uradi od njega moglo je. 

Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2018 u 21:36
Soldinjo hvala za prevod 👍
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2018 u 20:16
Meni je film dobar! 7/10
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2018 u 11:26
Dobar !
Na vrh
UroshP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj UroshP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2018 u 05:02
Dobro obrađena priča!8/10
Na vrh
daniel-dani View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daniel-dani Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2018 u 19:15
Odlican film, drzi paznju svo vreme 8/10
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2021 u 17:08
Odlican film. Christopher Plummer (r.i.p) odlican. Wahlberg ima dobre filmove. Dobra rezija ( Ridley Scott ) i dobro je da je Plummer zamenio Spacey-ja
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,309 sekundi.