Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Alice in Wonderland (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Alice in Wonderland (2010)

Alice in Wonderland

Alice in Wonderland (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Alisa u zemlji čudesa

Godina:

2010

Žanr:

obiteljski, fantazija, avantura

Trajanje:

108 min

Režija:

Tim Burton

Scenarij:

Lewis Carroll
, Linda Woolverton

Glavne uloge:

Johnny Depp
  >  Mad Hatter
Helena Bonham Carter
  >  Red Queen
Stephen Fry
  >  Cheshire Cat
Crispin Glover
  >  Stayne - Knave of Hearts
Alan Rickman
  >  Blue Caterpillar
Timothy Spall
  >  Bayard
Anne Hathaway
  >  White Queen
Marton Csokas
  >  Charles Kingsleigh
Matt Lucas
  >  Tweedledee
Matt Lucas
  >  Tweedledum
Tim Pigott-Smith
  >  Lord Ascot
Michael Sheen
  >  White Rabbit
John Surman
  >  Colleague #1
Paul Whitehouse
  >  March Hare
Barbara Windsor
  >  Dormouse
Mia Wasikowska
  >  Alice Kingsleigh

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Alice in Wonderland (2010)
    Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2009 u 17:58
Alisin povratak u Zemlju čuda

Avantura Tima Bartona govori o novom susretu Alise, sada već odrasle devojke, sa čudesnim stvorenjima iz sveta mašte. U filmu „Alisa u zemlji čuda" glume Mia Vašikovska, Džoni Dep, Helena Bonam Karter, En Hatavej, Kristofer Li i drugi.

„Alisa u zemlji čuda" režisera Tima Bartona je nastavak čuvene fantastične priče iz knjiga Luisa Kerola, u kojem naslovnu ulogu tumači mlada Australijanka Mia Vašikovska.

Trejler za film „Alisa u zemlji čuda"

Film prikazuje avanture Alise, koja sada ima 19 godina i koja na početku priče odlazi na banket na raskošno viktorijansko imanje.

Ono što nije znala jeste da će je jedan od bogataša zaprositi pred stotinama uobraženih zvanica.

Alisa posle toga brzo napusti zabavu, krene za belim zecom (Majkl Šin), upadne u rupu i završi u Zemlji čuda, mestu koje je posetila pre mnogo godina, ali se toga sada ne seća.

Beli zec tvrdi da se vratio po Alisu jer ona jedina koja može da ubije Džebervoka (Kristofer Li), zver koja čuva imperiju Crvene kraljice (Helena Bonam Karter).

Od kada je Alisa otišla, Crvena kraljica je potpuno zauzela Zemlju čuda (vlast joj je bukvalno udarila u glavu, pošto se veličina njene glave menja nekoliko puta tokom filma), ali dok zla vladarka uživa, svi drugi pate.

Alisa ostaje zapanjena i ne zna zašto se nalazi na tom čudnom mestu, dok nikako ne može da se seti prve posete od pre više godina.

Junakinja zatim kreće u avanturu i otkriva istinu o sebi, dok istovremeno, uz malu pomoć prijatelja, spasava Zemlju čuda od strahovlade Crvene kraljice.

Džoni Dep i Helena Bonam Karter

U filmu glume i Džoni Dep (Ludi šeširdžija), En Hatavej (Bela kraljica), Alan Rikman (Gusenica), Stiven Fraj (Mačak koji se smeje), Met Lukas (Tvidldam i Tvidldi) i drugi.

„Alisa u zemlji čuda", sedmo ostvarenje u kojem su sarađivali Tim Barton i Džoni Dep, premijerno će biti prikazano 5. marta sledeće godine.

Na vrh
Miljana_I View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Miljana_I Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2009 u 21:36
Evo filma koji ja jedva cekam, kao verni obozavalac T. Burtona i, naravno, J. Deepa.Thumbs Up
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2009 u 21:57
Ja se nadam da ce biti dobar!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 11:55

"Alisa" premijerno 2. marta

Beogradska premijera dugo najavljivanog filma "Alisa u zemlji čuda" zakazana za je 2. mart u 20.30h, u Sava Centru. Nakon toga, od 4. marta film stiže i na velika platna ostalih bioskopa. Fantastični svet - plod mašte reditelja Tima Bartona - publika će moći da doživi i u 3D-u u bioskopima Roda, Dom Sindikata i Takvud.

Od "Volt Dizni Pikčers-a" i vizionarskog reditelja Tima Bartona stiže neverovatna avantura, koja predstavlja magičan i maštovit obrt jedne od najvoljenijih priča svih vremena.

Džoni Dep igra Ludog Šeširdžiju, a Mia Vašikovska igra 19-ogodišnju Alisu koja se vraća u neobičan svet koji je otkrila kao devojčica gde će se ponovo sastati sa svojim prijateljima iz detinjstva: Belim Zecom, Nije Šija i Nego Vratom, Puhom, Gusenicom, Mačkom Kezalom i naravno Ludim Šeširdžijom.

Alisa se upušta u bajkovito putovanje kako bi pronašla svoju pravu sudbinu i okončala tiraniju Crvene Kraljice.

Sjajnu ekipu glumaca još čine i En Hatavej, Helena Bonam Karter i Krispin Glover

http://www.vesti-online.com

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2010 u 15:27
Trebalo bi biti zanimljivo, obavezno gledam i očekujem puno. Thumbs Up
Za sada je izašla CAM verzija, ali pričekati ću kvalitetniju snimku.

Ako se ne varam, kolega Sentinel radi na prijevodu, unaprijed hvala. Clap
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2010 u 15:32
Ne varaš se...radi LOL 
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2010 u 01:16
Jedva sam cekao da pogledam film! I nisam se razocarao :) Izazvao je neki osjecaj srece kod mene, mada sam ja i slab na ovakve filmove :)) Dzoni kao i uvijek genijalan, Helena sjajna, En i Mia tj. Alisa simpaticne do neba, ostali likovi skroz sasavi Big smile gledajte obavezno Thumbs Up
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 00:34
9/10... Nije deset jer na mahove mi je bio dosadan... Ne znam zašto, jednostavno jeste...

Ali efekti su odlični i sviđa mi se to kako je ispričao priču kao nastavak... Ali ipak govorimo o Timu Burtonu. hehe

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2010 u 20:56

I od mene takodje 9/10 efekti,gluma,prica..sve je super..Ali nesto mi fali nzm sta...zbog toga 9/10

Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2010 u 22:11
meni je film mnoogo mlak... nekako za decu... ocekivao sam mnogo vise od bartona...
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 20:24
ja pogledala i razocarana sam, mislila sam da ce to puuuuno bolje, ko pivo bez alkohola :)
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 20:28
ja ne mogu stići ništa pogledati. Ima 5,6 filmova koje treba pogledati, ali nikako wallbash

Ažurirao AcaNDr - 27.Svibanj/May.2010 u 20:29

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 02:11
Negde oko ponoći, open air bioskop, temperatura nešto preko 10 stepeni i film počinje.
Imam osećaj da je više mase stajalo, nego sedelo, jer je svaka stolica bila zauzeta, a bilo ih baš dosta.Smrzli smo se najstrašnije, ali vredelo je. Ni jednog momenta, dok sam osećao zimu, nisam planirao da odem kući, jer me je film držao od početka do kraja, prikovan za stolicu. Kao što sam očekivao i više od toga, mene je ovaj film oduševio.

Jednostavno moram nekim redom reći, šta me oduševilo.Prelepa Mia je odigrala, da se naježiš.Divio sam se svakoj njenoj rečenici i tom njenom naglasku, prosto me oduševila, što izgledom, što glumom. Džoni..e taj Džoni je priča za sebe, standardno na visokom nivou, da ne trošim reči na njega, fenomenalan. Efekti, kreature koje se pojavljuju u filmu, grdilo komičnih scena i još jedna prelepa devojka Anne Hathaway su me isto tako oduševili.

Sve u svemu, više nego extra film!

- Armin van Buuren

Na vrh
kandrac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kandrac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2012 u 15:56
hajde da vidim i taj nastavak.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2018 u 19:53
Za mene previše slab film, od mene ocena 5,5/10. Preporuka, jer je film ipak dobio 2 oskara pa se možda i dopadne mladjim gledaocima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.