Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Alice in Wonderland (2010) |
Odgovori |
Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2009 u 17:58 |
Alisin povratak u Zemlju čuda
Avantura Tima Bartona govori o novom susretu Alise, sada već odrasle devojke, sa čudesnim stvorenjima iz sveta mašte. U filmu „Alisa u zemlji čuda" glume Mia Vašikovska, Džoni Dep, Helena Bonam Karter, En Hatavej, Kristofer Li i drugi. „Alisa u zemlji čuda" režisera Tima Bartona je nastavak čuvene fantastične priče iz knjiga Luisa Kerola, u kojem naslovnu ulogu tumači mlada Australijanka Mia Vašikovska. Trejler za film „Alisa u zemlji čuda" Film prikazuje avanture Alise, koja sada ima 19 godina i koja na početku priče odlazi na banket na raskošno viktorijansko imanje. Ono što nije znala jeste da će je jedan od bogataša zaprositi pred stotinama uobraženih zvanica. Alisa posle toga brzo napusti zabavu, krene za belim zecom (Majkl Šin), upadne u rupu i završi u Zemlji čuda, mestu koje je posetila pre mnogo godina, ali se toga sada ne seća. Beli zec tvrdi da se vratio po Alisu jer ona jedina koja može da ubije Džebervoka (Kristofer Li), zver koja čuva imperiju Crvene kraljice (Helena Bonam Karter). Od kada je Alisa otišla, Crvena kraljica je potpuno zauzela Zemlju čuda (vlast joj je bukvalno udarila u glavu, pošto se veličina njene glave menja nekoliko puta tokom filma), ali dok zla vladarka uživa, svi drugi pate. Alisa ostaje zapanjena i ne zna zašto se nalazi na tom čudnom mestu, dok nikako ne može da se seti prve posete od pre više godina. Junakinja zatim kreće u avanturu i otkriva istinu o sebi, dok istovremeno, uz malu pomoć prijatelja, spasava Zemlju čuda od strahovlade Crvene kraljice. Džoni Dep i Helena Bonam Karter U filmu glume i Džoni Dep (Ludi šeširdžija), En Hatavej (Bela kraljica), Alan Rikman (Gusenica), Stiven Fraj (Mačak koji se smeje), Met Lukas (Tvidldam i Tvidldi) i drugi. „Alisa u zemlji čuda", sedmo ostvarenje u kojem su sarađivali Tim Barton i Džoni Dep, premijerno će biti prikazano 5. marta sledeće godine. |
|
|
|
Miljana_I
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 393 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Evo filma koji ja jedva cekam, kao verni obozavalac T. Burtona i, naravno, J. Deepa.
|
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ja se nadam da ce biti dobar!
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
"Alisa" premijerno 2. martaBeogradska premijera dugo najavljivanog filma "Alisa u zemlji
čuda" zakazana za je 2. mart u 20.30h, u Sava Centru. Nakon toga, od 4.
marta film stiže i na velika platna ostalih bioskopa. Fantastični svet -
plod mašte reditelja Tima Bartona - publika će moći da doživi i u 3D-u u
bioskopima Roda, Dom Sindikata i Takvud. Od "Volt Dizni Pikčers-a" i vizionarskog reditelja Tima Bartona stiže neverovatna avantura, koja predstavlja magičan i maštovit obrt jedne od najvoljenijih priča svih vremena.
Džoni Dep igra Ludog Šeširdžiju, a Mia Vašikovska igra 19-ogodišnju Alisu koja se vraća u neobičan svet koji je otkrila kao devojčica gde će se ponovo sastati sa svojim prijateljima iz detinjstva: Belim Zecom, Nije Šija i Nego Vratom, Puhom, Gusenicom, Mačkom Kezalom i naravno Ludim Šeširdžijom.
Alisa se upušta u bajkovito putovanje kako bi pronašla svoju pravu sudbinu i okončala tiraniju Crvene Kraljice. Sjajnu ekipu glumaca još čine i En Hatavej, Helena Bonam Karter i Krispin Glover http://www.vesti-online.com |
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Trebalo bi biti zanimljivo, obavezno gledam i očekujem puno.
Za sada je izašla CAM verzija, ali pričekati ću kvalitetniju snimku. Ako se ne varam, kolega Sentinel radi na prijevodu, unaprijed hvala. |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ne varaš se...radi
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
Alexander Supertramp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 17.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 777 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Jedva sam cekao da pogledam film! I nisam se razocarao :) Izazvao je neki osjecaj srece kod mene, mada sam ja i slab na ovakve filmove :)) Dzoni kao i uvijek genijalan, Helena sjajna, En i Mia tj. Alisa simpaticne do neba, ostali likovi skroz sasavi gledajte obavezno
|
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
9/10... Nije deset jer na mahove mi je bio dosadan... Ne znam zašto, jednostavno jeste...
Ali efekti su odlični i sviđa mi se to kako je ispričao priču kao nastavak... Ali ipak govorimo o Timu Burtonu. hehe |
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
I od mene takodje 9/10 efekti,gluma,prica..sve je super..Ali nesto mi fali nzm sta...zbog toga 9/10 |
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
let4mi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 11.Rujan/Sep.2004 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 207 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
meni je film mnoogo mlak... nekako za decu... ocekivao sam mnogo vise od bartona...
|
|
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
ja pogledala i razocarana sam, mislila sam da ce to puuuuno bolje, ko pivo bez alkohola :)
|
|
|
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
ja ne mogu stići ništa pogledati. Ima 5,6 filmova koje treba pogledati, ali nikako
Ažurirao AcaNDr - 27.Svibanj/May.2010 u 20:29 |
|
- Armin van Buuren |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Negde oko ponoći, open air bioskop, temperatura nešto preko 10 stepeni i film počinje.
Imam osećaj da je više mase stajalo, nego sedelo, jer je svaka stolica bila zauzeta, a bilo ih baš dosta.Smrzli smo se najstrašnije, ali vredelo je. Ni jednog momenta, dok sam osećao zimu, nisam planirao da odem kući, jer me je film držao od početka do kraja, prikovan za stolicu. Kao što sam očekivao i više od toga, mene je ovaj film oduševio. Jednostavno moram nekim redom reći, šta me oduševilo.Prelepa Mia je odigrala, da se naježiš.Divio sam se svakoj njenoj rečenici i tom njenom naglasku, prosto me oduševila, što izgledom, što glumom. Džoni..e taj Džoni je priča za sebe, standardno na visokom nivou, da ne trošim reči na njega, fenomenalan. Efekti, kreature koje se pojavljuju u filmu, grdilo komičnih scena i još jedna prelepa devojka Anne Hathaway su me isto tako oduševili. Sve u svemu, više nego extra film! |
|
- Armin van Buuren |
|
kandrac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
hajde da vidim i taj nastavak.
|
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1277 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Za mene previše slab film, od mene ocena 5,5/10. Preporuka, jer je film ipak dobio 2 oskara pa se možda i dopadne mladjim gledaocima.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |