Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Air (2023) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 218 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21.Svibanj/May.2023 u 13:06 |
Prevode su uradili payutti ✨ i oldoldman ✨
|
|
![]() |
|
canijel ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 01.Studeni/Nov.2022 Status: Offline Points: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odličan i topao film. Poučan, motivacioni, sve što je potrebno za uživanje, Više će se svidjeti ljubetljima košarke ali opet film je za svakoga. Matt Damonov govor Michaelu definitivno najbolji trenutak filma. 8,5/10
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1780 |
Da li je ovo još jedan film o novcu???
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 764 |
Sjajan film za nostalgičare... Poput mene, a verujem i za dobar broj onih koji su živeli neke najlepše mladalačke dane tih 80-ih
![]() Ako je još u pitanju gledalac koji je u ono vreme pratio basket, karijeru velikog MJ-a, a usput obožavao (i dan danas obožava) sportsku obuću i odeću - eto recepta za super ugođaj uz premijeru filma! Inače sam bio relativno skeptičan nakon odgledanog trailera, ponajviše iz razloga što sam se malo zasitio raznih biografskih filmova. Eh, što volim kada nešto ovako pozitivno iznenadi! Naravno, hvala našim vrednim prevodiocima za brz i odlično odrađen posao ![]() |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1780 |
Kol'ko para???
Money, money, and only money. Sad, but true. ![]() |
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 764 |
Kakve pare Mizi, šta ti sad ovde smeta?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzabaludin ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 15.Svibanj/May.2006 Status: Offline Points: 46 |
Povijest nadolazećeg Nike-a u NBA. Koga to zanima?
Valjda Amerikance. Dobri su glumci, nije sve to loše, ali meni osobno je poprilično nezanimljivo i dosadno. Izgleda da Nike-u trenutno ne ide baš najbolje pa su platili ovu buster dozu?!? Ili možda Jordanu nije dosta $ 400 mil. koliko godišnje dobija od prava za prodaju tenisica s njegovim imenom?! Uglavnom, ko ga odgleda, sumnjam da će ga ikad repetirat. BTW, koju opremu nosi Jokić the Tzar? |
|
![]() |
|
IgaBiva ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 517 |
Generalno - ok je film. Ipak, senka neobuzdanog konzumerizma stalno lebdi, pa se čini da je prvenstveno džinovski PR. Ali, da je profi odrađeno i da se lako gleda - jeste...
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ako ćemo tako, danas je sve nekakav PR, od mreža pa dalje, na mikro ili makro nivou. Ko još stvari radi zbog emocija, altruizma ili bilo kakvog višeg ideala? Konačno, što veće i moćnije tržište, to veće cifre i pomama. Lice kapitalizma.
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 64 |
Šta sam ja noćas gledao ? Ono....WTF ali najozbiljnije. Kakva je bre ovo tema. Ne bih da neko pomisli da sam glup ali kad se radi o filmovi o nfl-u basseball'u ili one berze ili pr ili korporacijski, jedno je sigurno, to ide u takvu zamumuljenost i konfuziju da ja nemam reči. Režiju kao potpisuje Ben Affleck a i igra jednu od glavnijih uloga a društvo mu pravi njegov legendarni kompanjero Matt Damon. U filmu još igraju i Viola Davis, zatim Jason Bateman, koji mi je ostao zaroblje da igra u nekakvim komedijama. Zatim tu su još i Cris Tucker, čiji nikad nisam bio fan i ne znam šta će on u ovom projekutu. Pa ztatim tu je i Marlon Wayans koji je takođe pre svega za komedije. Tu su još na primer i Chris messina,m koji bi dobar bio da odglumi Warren Bittz'a. Pa tu je i Matthew Maher i masnju ulogu ima i Jaz Mohr, skoro pa nebitnu ali bitno sdda s e on poprilično nagrdio. I šta reći o ovom filmu. Za mene totalni ali totalni promašaj. Produkcijski nije loše nimalo ali ovakva tematika....Molim vas da su ovaj projekat uzeli nekli nepoznati glumvi i da je produkcija Hallmark, film bi bio neprimećen. Ovako.... Da se razumemo, ograđujem se jer razlika u mišljenima i ukusima a ja recimo nikad nisam znao biti ljubomoran ali u ovakvim filmovima mi vidimo doslovce da ljudi grljašte. Pogledajte u Vujakliju šta to znači. Gađaju se nekim ciframa od 250 uslovljavaju nešto baš grljašte. Ok što jee pisalo da je neko dao u dobrotvorne stvrhe ali na primer kako to da Novak Đoković ili Jokić ili na primer onaj Edin Džeko ne odvoje za dobrotvorno, kako to ? Edin Džeko, koji je pritom star za fudbalera on dobija 4 miliona od Fenerbahčea po sezoni. Alo ljudi o čemu mi pričamo ovde,.. A još sa svojom suprugom reklamira neku kafu. Pa gde mi je barem da se seti i da kaže kupovinom ove kafe donacije idfu tu i tu nego i to njemu u džwp. Očigledno svtet je takav, svet je alav i svet je loš i samo da im je još više još više. Pa da se odreknu jedng miliona, jedng bi značilo ali.... Kad se neko javio za poplave u Bosni, kad se neko javio za ono u Novom Sadu ovde ili onde, nigde nikog. Pišu kako ova dala za torbicu ovoliko vaj za ovo ovoliko a da se donira ? S oprostenjem pun mi je ''kofer'' svega toga jer ne mogu ja pomagati sirotinju koji nemam ili vi nego to treba oni koji imaju. Sve u svemu, film je katastrofalan i ne jedan d najgorih u 2025 nego i inace
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |