| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
AIMP - Najbolji audio plejer |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: AIMP - Najbolji audio plejerObjavljeno: 24.Prosinac/Dec.2017 u 19:17 |
|
AIMP 4 ![]() ![]() ![]() Trenutna verzija: v4.50 Nije
što je ruski, ali stvarno je najbolji. AIMP je besplatan multimedijalni plejer ruskog autora Artema Izmajlova. Poseduje 18-kanalni ekvilajzer sa dodatno ugrađenim zvučnim efektima: Echo, Reverb, Flanger, Chorus, Bass, Tempo, Speed, Enhancer, Voice Remover, Pitch. Audio fajlovi se obrađuju u 32-bita, što daje kristalno jasan zvuk. Ovaj plejer daje mogućnost normalizacije glasnoće, a to vam omogućava da ujednačite jačinu zvuka različitih pesama i oslobodite se ručnog podešavanja. Plejer nudi nekoliko načina prelaska sa jedne numere na drugu. Postepenim utišavanjem, pauzom između pesama, ili neka custom metoda prelaska, ostaje na vama. AIMP podržava veliki broj audio formata, preko dvadeset, neki od njih su: AAC, AC3, APE, CDA, DTS, FLAC, IT, MIDI, MO3, MOD, M4A, M4B, MP1, MP2, MP3, MPC, MTM, OFR, OGG, OPUS, RMI, S3M, SPX, TAK, TTA, UMX, WAV, WMA, WV, XM itd. AIMP se odlikuje jednostavnošću i prijatnog je dizajna, a nudi i veliki izbor različitih skinova. Po difoltu razvrstava pesme po folderima. Ispod naziva daje informacije o frekvenciji, bitrejtu i formatu u kojem je fajl snimljen. Redosled ispisanih karakteristika možete da menjate, kao i način sortinja pesama u vašoj plejlisti. Plejliste su prikazene u tabovima i bez prekidanja reprodukcije možete da prelazite iz jedne u drugu. Postoji mogućnost i zaključavanja istih, što je veoma pogodno ukoliko je više korisnika za jednim računarom. Pored njegove osnovne funkcionalnosti, a to je puštanje muzike, AIMP daje mogućnost pretraga fajlova na plejlistama, upisavanje tekstova, budilnika, tajmera za isključivanje računara u određeno vreme, konvertovanje audio fajlova u različite formate, slušanje online radija itd. Još
jedna dobra strana ovog plejera jesu prečice na tastaturi. Svaku funkciju je
moguće dodatno Ora Mulih v2.5 AIMP4 Skin Ono što je meni lično ovaj plejer učinilo najboljim koji sam koristio jeste
skin Ora Mulih v2.5 indonežanskog autora putra05. Ne bih puno opisivao, neka
fotke kažu o kakvom skinu je reč. Ukratko, sa ovim skinom AIMP 4 uspeva da
nadmaši sve prethodnike, kako po kvalitetu tako i po dizajnu. Ocena 10+ Download skin-a: LINK
Ažurirao Atrahasis - 27.Prosinac/Dec.2017 u 17:45 |
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2017 u 19:33 |
|
Tako je! Koristio sam winamp skoro celu deceniju, a onda mi je sve više smetalo to što je mnogo tiši zvuk
nego na ostalim programima. Jedan kolega mi je preporučio AIMP, sa nelagodnošću sam prešao na njega jer sam se bio navikao na winamp, ali nakon nekoliko dana sam uvideo koliko je dobar ovaj ruski AIMP.
![]() |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2017 u 19:35 |
|
Vrhunski plejer, pogotovo sa skinom koji sam pomenuo.
|
|
|
|
![]() |
|
Bulvay
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2017 u 20:45 |
|
Користиш Subtitle Edit. Браво
![]() |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2017 u 21:48 |
|
Koristim svašta. Subtitle Edit je bolji od Workshopa!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |