| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Agatha Christie's Partners in Crime (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Agatha Christie's Partners in Crime (2015)Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2015 u 21:44 |
|
Partners in Crime (2015) ![]() ![]() Scenarij: prema romanima Agathe Christie Žanr: Krimi, Drama, Misterij Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 60 min Uloge: Jessica Raine ... Tuppence Beresford (6 episodes, 2015) David Walliams ... Tommy Beresford (6 episodes, 2015) Matthew Steer ... Albert (6 episodes, 2015) Camilla Beeput ... Jane Finn (3 episodes, 2015) James Fleet ... Carter (3 episodes, 2015) Britanska pustolovna serija 'Partners in Crime'u produkciji BBC-a sa elementima špijunaže i humora, postavljena je u vrijeme 50-tih g. prošlog stoljeća, odmah nakon Drugog svjetskog rata, kada naši junaci upadaju u svijet ubistava, tajnih agenata i hladnoratovskih urota. Detektivski bračni par Tommy i Tuppence ponovo su u akciji i dok je Tuppence žena koja u svemu vidi avanturu i sama ne razmišljajući mnogo, sa puno strasti i žara ide napred ne bi li došla do istine, njen muž Tommy, puno je odmerniji, razboritiji i oprezniji lik. Prve tri epizode se baziraju na romanu 'Tajni neprijatelj' (The Secret Adversary) a druge tri epizode imaju radnju po romanu 'N ili M?' što predstavlja pravo malo osveženje, imajući u vidu da roman Agatha Christie 'N il M?' do sada još nije bio ekraniziran. Prevode je najavio: mirha ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2015 u 22:24 |
|
|
![]() |
|
Zolala
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 08.Rujan/Sep.2014 Lokacija: Harare Status: Offline Points: 730 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2015 u 02:28 |
|
Pogledo tri epizode, zanimljivo je
Smorile su me više krimi serije u fazonu Bouns, na primer, ovakve mi se mnogo više sviđaju... pravo osveženje Inače, smešni su likovi
|
|
|
Još nisi instalirao f.lux?
![]() u.to/ewM5Dg |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2015 u 17:02 |
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |