Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adam Sandler kao prvi astronaut (17.01.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Adam Sandler kao prvi astronaut (17.01.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Adam Sandler kao prvi astronaut (17.01.2024.)
    Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2024 u 15:18
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2024 u 17:18
Iskreno. Nije da obecava
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2024 u 21:33
Da li je ovo rimejk?
Remake?
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2024 u 00:42
Adaptacija romana Češke književnosti iz 2017.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2024 u 08:09

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2024 u 13:57
Mea kulpa.
Vidio sam da već postoji retro film sa istim nazivom, pa sam pomislio da je remake.
Na vrh
niko011 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj niko011 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2024 u 15:11
Opet ovaj ljiga. Povraćka u najavi.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2024 u 21:19
Originalno postovano od strane niko011 niko011 piše:

Opet ovaj ljiga.
Povraćka u najavi.

Na vrh
Debilius View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Debilius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2024 u 01:07
Ne znam o čemu se tu radi, ali trejler mi je fora. Super mi je šta su izabrali Betovenovu Mjesečevu sonatu za saundtrek, barem u trejleru, i malo modernizirali... plus se tu pojavljuje neki pričljivi pauk... valjda je taj Čeh Jaroslav brijao na Kafkin preobražaj da se mi upitamo koji je sad ovo kukac te spojio to sa svemirom iz neke svoje fore. Adama u sandalama baš i ne volim, ali ovo bi mogla bit zanimljiva dinamika čovjeka i pauka, dok čekamo Spidermena 4, šuška se da je Tobiju zafalilo para.

Ažurirao Debilius - 19.Veljaca/Feb.2024 u 01:16

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.