| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
According To Jim (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: According To Jim (2001)Objavljeno: 05.Svibanj/May.2013 u 20:02 |
![]() Žanr: Komedija Uloge: James Belushi, Courtney Thorne-Smith, Larry Joe Campbell, Taylor Atelian Opis: Uvek pravi muškarac, Džim je opušteni radnik koji žudi samo za svojom omiljenom foteljom i hladnim pivom. Za njegovu pažnju bore se njegova žena Šeril, oslonac porodice - i njegovo troje dece: Grejsi, Rubi i Kajl. Život bi za Džima bio mnogo lakši bez mešanja Šeriline uspešne - ali i nametljive - sestre Dejne i njenog temperamentnog brata Endija, stegnutim arhitektom koji radi sa Džimom. Kako bi pobegao od svega, Džim se povlači u svoju garažu gde ima ne mir i tišinu... već šestočlani bluz bend, spreman da napravi žurku! http://www.tvprogram.rs ![]() TITLOVI |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2015 u 01:04 |
|
Prevode za 3 sezonu najavio je NikolaJe ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |