| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2011 u 20:05 |
|
A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)
IMDb - A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)Režiser: Jon Hurvitz, Hayden Schlossberg Žanr: komedija Distribucija: 4. novembar 2011. Glumci: John Cho, Kal Penn, Neil Patrick Harris, Patton Oswald, Danny Trejo, David Burtka Info: Nakon što su godinama bili razdvojeni, Harlod Lee (John Cho) i Kumar Patel (Kal Penn) su zamijenili jedan drugog novim najboljim prijateljima i spremaju se za proslavu Božića. Međutim, kada misteriozni paket stigne na Kumarova vrata, njegov pokušaj da ga dostavi u Harlodovu kuću završi time što on slučajno zapali nagrađivano Božićno drvce Haroldovog punca. Kako mu se punac i punica vraćaju kući za manje od jednog dana, Harold odluči da prikrije tragove, i tako se upetlja u još jedno presmiješno putovanje sa Kumarom, te prolaze kroz New York na Badnje veče u potrazi za savršenom jelkom. http://teve.ba Ažurirao Rea - 31.Listopad/Oct.2011 u 20:06 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2012 u 07:28 |
|
prevod najavio klen |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |