| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Time to Kill (1996) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Time to Kill (1996)Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2020 u 21:22 |
|
Meni osobno najdraži sudsko-krimi film....jedan od najpodcijenjenijih filmova 90-ih....
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2020 u 21:39 |
|
Vidiš ja pojma nemam kakav je film i odbio sam ga gledati jer sam prethodno pročitao Vrijeme Ubijanja, izdanje tada moćnog a danas propalog Algoritma u prijevodu Željke Markić. Vjerovali ili ne prije povampirenja bavila se normalnim poslom. ![]() Dok potpuno ne zaboravim knjigu, nema šanse da pogledam vjerojatno inferioran film. Da se razumijemo, knjiga nije nikakvo remekdjelo vrijedno Nobelove nagrade, ali je napeta do samog kraja i ima takvih uznemirujućih elemenata da ako je netko pročitao uvjeren sam da pamti još uvijek određene stvari. Nego... Po čemu je to film podcijenjen? imdb kaže 7.5 od 10 što prevedeno na skali 1-10 znači debelo iznad prosjeka. Ažurirao JoxerTM - 30.Kolovoz/Aug.2020 u 21:45 |
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2020 u 12:42 |
|
Dosta davno sam gledao ovaj film i ostavio je na mene sasvim dobar utisak. Doduše, knjigu nisam čitao, ali film je odličan. Dosta mučna i emotivna priča. E sad, nije baš kao Mississippi Burning, ali je blizu. Koliko god sam protivnik ocena, slažem se da je na IMDB-u sasvim realno ocenjen.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2024 u 14:48 |
|
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film. Dobra rezija ( pokojni Joel Schumacher R.I.P.). Odlicna glumacka ekipa ( Matthew McConaghey, Samuel L. Jackson i ostali )
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2024 u 16:17 |
|
Dobar je roman, ostavio sam da pročitam `Vreme za milosrđe` i nisam, to je treći. I ja sam davno gledao, dobar mi je po sećanju i Mississippi Burning, i tu je odlična glumačka ekipa.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |