| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Thousand and One (2023) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Thousand and One (2023)Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2024 u 02:09 |
|
*Bolje ne čitat opis ovaj gori, jer po meni piše više nego šta treba. Dosta je prva 4 reda pročitati.*
Dobra socijalna ala "The Wire" drama, ali drama, ne krimi. Film mi je drža pažnju više nego šta sam očekivao, atmosfera i dinamika filma mi je pasala uz temu. Čak me film i iznenadija sa jednom stvari. Sve skupa zadovoljan. Očekivao ništa, dobija nešto.
|
|
![]() |
|
marcobobby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2026 u 11:53 |
|
Atipična porodična drama sa snažnom porukom. Surovo autentičan narativ, ispraćen adekvatnom scenografijom, koreografijom, kostimima i šminkom, verno oživljava devedeste na uvek uzavrelim ulicama kvartova megalopolisa kao što je New York. Dodamo li tome odličnu izvedbu od strane svestrane, talentovane umetnice poznate kao Teyana Taylor, uz jako dobru asistenciju mlađanog Josiah Crossa, dobijamo jednu pravu sliku o filmu kome su kritičari s punim pravom bili naklonjeni. Zaista vredno gledanja, da se uverite kako život nije ''uvek med i mleko''.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |