Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - A nyomozó Aka The Investigator (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

A nyomozó Aka The Investigator (2008)

A nyomozó

A nyomozó (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2008

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, komedija, triler

Trajanje:

107 min

Režija:

Attila Gigor

Scenarij:

Attila Gigor

Glavne uloge:

Zsolt Anger
  >  Malkáv
Péter Blaskó
  >  Artúr Kertész
Tamás Fodor
  >  Antiquarian Bookseller
István Juhász
  >  Schwartz, inspector
Éva Kerekes
  >  Ágnes Noszfer
Judit Rezes
  >  Edit
Ilona Kassai
  >  Malkáv's mother
Zsuzsa Járó
  >  Secretary
Júlia Nagy
  >  Evike's mother
Csaba Czene
  >  Köpcös
Helga Mandel
  >  Notary
Ferenc Pusztai
  >  József Szemben
Ferenc Pusztai
  >  József Szemben
Kata Farkas
  >  Business woman
Judit Lax
  >  Nurse
Pálma Pusztai
  >  Evike
András Márton Baló
  >  Mehtar ben Jaron
Réka Kiss
  >  Girl on bicycle
Sebastian Selymes
  >  Svedish professor

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: A nyomozó Aka The Investigator (2008)
    Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2020 u 12:50
Genijalna gluma svih aktera , narocito glavnoga glumca! Odkacen totalno nepredvidljiv film sa puno obrta. Sjajan scenario, gluma, atmosfera neizvesnosti... Ocena 8.5/10
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2020 u 16:12
Ma nećeš tako nikako uvjeriti. ;)

Ne baš normalan patolog (a može li taj posao raditi neko normalan?) pristane ubiti nekog neznanca za dobru lovu. Jer mu majka ima rak a za tretman mu treba brdo para.
Žrtva, pokazat će se kasnije, nije neko bezze, a kako to inače biva i u stvarnosti, moglo se i bez likvidacije jer... Je, sad. To će vam pokazati i prikazati film. Bez moraliziranja ili osuđivanja jer čovjek je čovjeku vuk, a preživljavaju najprilagođeniji. S tim da su u filmu svi pomalo poremećeni - osim žrtve. Pouka: ako mislite napredovati s nečim, budite luckasti. :)

Ovakav film niste vidjeli niti ćete. Uzmite odmor od mejnstrima i pogledajte.
Nije za ljubitelje razvučenih drama, vi preskočite jer se ovdje stalno nešto kuha i obrće. Također nije za one koji su izbjegli svaku komunikaciju sa "oriđinalima" - a svako mjesto i svako susjedstvo ih ima.
Ostali, ne čekajte.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2020 u 17:44
Ja sam samo izneo svoje misljenje nikoga ne uveravam.
Ovde nema govora o razvucenosti i ovo nije drama nego pravi pravcati triler sa mystery atmosferom.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2020 u 18:11
Tako je. Zato sam i napisao da nije za one koj vole odugovlačenja.

A za tebe, ne znam jesi li ga već pogledao:
Ludo je dobar. Nije triler.
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2020 u 20:57
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Genijalna gluma svih aktera , narocito glavnoga glumca! Odkacen totalno nepredvidljiv film sa puno obrta. Sjajan scenario, gluma, atmosfera neizvesnosti...
Ocena 8.5/10

Mene si uspio nagovorit na gledanje istog.Stoji mi na hardu već duže vrijeme.
Moram priznati Zift(2008)koji si preporučio mi se jako svidio.
Vjerujem da je i sa ovim isti slučaj.
Šteta što ne postoji blu ray ovog uradka.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2020 u 23:44
Izvini Joxer pogresno sam procitao tvoj komentar sto se tice razvucenosti.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2021 u 23:41
Odlican film.Za iskrene sladokusce sedme umetnosti.Ko nije gledao, nema vise sta cekati.Hvala aleksayu, na preporuci.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2022 u 22:22
Odavno mi stoji film na disku, preporučili su mi posle Taxidermia-e, i da ga Aleksa nije spomenuo  skoro u temi za Kontroll, totalno bih zaboravio na njega i propustio odličan film. Vidim da Attila Gigor ima još jedan dugometražni Kút iz 2016. Za dati ne treba po mom mišljenju ni opis, ni neki uvid, ko nije gledao do sad kao i ja, sad ima preporuku više.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2022 u 17:47

Taj film se nigde ne moze naci na netu osim na Kg .

Ažurirao aleksayu - 16.Srpanj/Jul.2022 u 17:57
Na vrh
aleksandar-kojic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksandar-kojic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2024 u 20:38
Četiri verzije na Rutrackeru!
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2024 u 21:36

Kut je nevidjeno isprazno sranje od filma. Za ne verovati je da je posle A nyomoyo reziser napisao ovakav ocajan scenario i ocajnu reziju.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2024 u 07:04
Originalno postovano od strane aleksandar-kojic aleksandar-kojic piše:

Četiri verzije na Rutrackeru!

Aleksa je mislio  na film Kút (2016) , jeste teško ga je bilo pronaći Rusi su tek postavili nakon što smo pogledali, tj. u tom trenutku nije bilo , možda je bilo kod Čeha, ja sam ga tad našao na MP.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2024 u 07:08
Zna li neko šta je sa Peterom ,  nema ga više od dva meseca. Rekoh da pitam, od kad sam na sajtu uvek je bio aktivan.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2024 u 09:19

Ja sam Kut nasao svojevremeno kad je bio samo na Karagargi.
Ne znam sta je sa Peterom,on se naljutio na mene i nece da vise komunicira sa mnom, zato sto sam ispljuvao neke filmove koje je prevodio.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2024 u 10:52
A ti ububuće nemoj, biraj reči i razmisli moraš li da kažeš sve što misliš. 
Film može da ti se ne dopadne, ali imaj obzira prema tuđem ukusu.
Kad bismo svi išli i pisali šta nam se sve ne sviđa i šta nećemo gledati...
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2024 u 15:46
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Kad bismo svi išli i pisali šta nam se sve ne sviđa i šta nećemo gledati...

Raj! LOL
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2024 u 18:27

Joxer , slazem se sa tobom.Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,312 sekundi.