Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Kind of Murder (2016) |
Odgovori |
Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2016 u 22:50 |
A Kind of Murder (2016) Režija: Andy Goddard Scenarij: Susan Boyd, prema romanu Patricije Highsmith Žanr: Drama, Triler Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 95 min Haley Bennett ... Ellie Jessica Biel ... Clara Stackhouse Patrick Wilson ... Walter Stackhouse Vincent Kartheiser... Detective Lawrence Corby Eddie Marsan ... Kimmel Radek Lord ... Tony Ricco Michelle Poole ... Bus / Bar Patron Jennifer Enskat ... Mrs. Philpott Film je snimljen prema romanu 'The Blunderer' poznate američke spisateljice Patricije Highsmith. U New Yorku, 1960-tih uspješni arhitekt i pisac Walter Stackhouse je u nesretnom braku sa lijepom Clarom. Walterova opsesija Kimmelom, vlasnikom književne antikvarnice, koji je osumnjičen za ubistvo svoje žene, odvodi ga u kaos u kojem je primoran igrati igru s inteligentnim ubojicom i ambicioznim detektivom Lawrenceom Corbyem zaduženim za Kimmelov slučaj. U međuvremenu, Clara tajanstveno nestane kada otkrije da je Walter imao ljubavnu aferu sa mlađom ženom. Prevod je uradio: miro844 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1551 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Onako od mene nista posebno.Moze se pogledati drama-triler ali za moj ukus dosta sporo.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |