Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - A House of Dynamite (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

A House of Dynamite (2025)

A House of Dynamite

A House of Dynamite (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kuća dinamita

Godina:

2025

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

112 min

Režija:

Kathryn Bigelow

Scenarij:

Noah Oppenheim

Glavne uloge:

Jason Clarke
  >  Admiral Mark Miller
Idris Elba
  >  POTUS
Rebecca Ferguson
  >  Captain Olivia Walker
Renée Elise Goldsberry
  >  The First Lady
Jared Harris
  >  Secretary of Defense Reid Baker
Tracy Letts
  >  General Anthony Brady
Brian Tee
  >  SAIC Ken Cho
Gbenga Akinnagbe
  >  Major General Steven Kyle
Greta Lee
  >  Ana Park
Willa Fitzgerald
  >  Abby Jansing
Gabriel Basso
  >  Deputy National Security Advisor Jake Baerington
Kaitlyn Dever
  >  Caroline Baker
Jonah Hauer-King
  >  Lieutenant Commander Robert Reeves
Brittany O'Grady
  >  Lily Baerington
Kyle Allen
  >  Captain Jon Zimmer
Anthony Ramos
  >  Major Daniel Gonzalez
Malachi Beasley
  >  SCPO William Davis
Moses Ingram
  >  Cathy Rogers

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 08:08
rotten
 E pa sad jeste da je Mizi opsednut Kjubrikom ali Kathryn Bigelow ne da je puno slabiji nego uopste ne mogu da se porede koliko je Kjubrik bolji autor. 
Ima i on svojih losih filmova ali ima i vrhunskih koji ulaze u kategoriju ponajboljih u istoriji filma, dok Kathryn nema nijedan ni blizu toj kategoriji,Strange days mi mozda i najbolji ali i tu sam subjektivan posto je u pitanju SF.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 12:09
Ja ne znam ni što se pominjao Kjubrik. Za poređenje mi nisu.

Što se Kentrin Bigelou tiče, sećam se od pre tri njena filma Point Break, Blue Steel i Strange Days koji mi je i najviše prijao.

Šta znam politika, rat kao teme, Irak, Osama, pa to sam i prestao da gledam, ti filmovi mi nisu legli.

Detroit sam davno počeo da gledam i zaspao i nisam nastavio, to ću verovatno pogledati.

A što se ovog filma tiče napisao sam utisak. Dakle tu je da zabrine, i da su svi u bilo kom scenariu na gubitku, nije bitno ko , svi stradaju, direktno, indirektno, nije bitno.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 13:23
Pa IgaBiva ga pomenu u recenziji uporedjujuci sa Dr Strange love ... ,i tu je sve krenulo 
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 13:25
Mizi se tu nasao pogodjenim jel naravno Keti nikad ne bih mogla SmileSmileSmilesletanje na Mesec da snimi
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 14:07
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Mizi se tu nasao pogodjenim jel naravno Keti nikad ne bih mogla SmileSmileSmilesletanje na Mesec da snimi

A to je razlog, sad se setih , pa da ja i postavih klio  iz South Park-a , iz epizode ` a Ladder to Heaven`, Japanci kad izveštavaju i kad se takmiče ko će prvi napraviti i doći do ...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 14:25
I ne samo Igino pominjanje, Noah Oppenheim, scenatista, je opsesivno zaljubljen u Dr Strangelove, Bigelowica ga takođe smatra jednim od njoj najdražih filmova, i bitnije, smatrala je da sama tema nije dovoljno čačkana u današnjin filmovima, uprkos konstantnoj važnosti iste. Dobro, ovo nije satira, but still...

Usput, ja pa volim, ludo, Near Dark,dok sam neizlečivo zaljubljen u Point Break, koji mi je pa na svoj način povezan sa opet jednim od meni najdražih filmova, Big Wednesday. Volim Bigelow, žao mi je što se potom vezala za meni manje zanimljive teme, uprkos kojima je i dalje vidim kao jednu od meni najdražih rediteljki. Ovaj pa vrlo dobar, ne više od toga, ne troše mi se reči.

Ažurirao puppet_master - 11.Studeni/Nov.2025 u 14:32
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 20:57
Near Dark ,zaboravio o čemu se radi. Point Break se sećam i kad sam išao na projekciju, ako me sećanje dobro služi zvao se `Zločin na talasima`.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2025 u 00:29
Imaš lep osvrt na Near Dark u temi dotičnog filma 😌😛
Na vrh
valerij-sjekloca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valerij-sjekloca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2025 u 01:50
Sama ideja filma je zamišljena kako treba ali tu se negde nešto zamutilo i zagubilo. Ubačeno je gomila nepotrebnih priča i scena u želji da se dobije nekoliko paralelnih priča sa nekom emocijom u filmu gde emocija ne treba da bude. Finalno se dobilo jedno ispodprosečno ostvarenje, sa prilično nerealnim događajima. Jedna raketa sigurno neće zaplašiti kompletnu USA odbranu, čak lično mislim da bi im i Rusi pomogli da je sruše i šanse da doleti do Čikaga su ravne nuli. Još manje šanse su da zbog jedne rakete USA pokrenu masovni nuklarni udar jer koliko god smatrao tu naciju retardiranom, toliko ipak nisu jer znaju da odgovor sledi iste secunde kada oni započnu a to bi bio kraj za ceo svet. Tako da sve u svemu ovo je populistički film nastao u ovom suludom vremenu u kojem trenutno živimo, napravljen za političke potrebe, bez jasne priče i još grđe bez realnog kraja priče, mada su takvi većina njihovih filmova u poslednje vreme.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2025 u 07:46
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Imaš lep osvrt na Near Dark u temi dotičnog filma 😌😛

Pogledaću ga ponovo, a pročitaću nakon toga i osvrt Thumbs Up.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2025 u 19:53

rotten
 E pa sad jeste da je Mizi opsednut Kjubrikom ali Kathryn Bigelow ne da je puno slabiji nego uopste ne mogu da se porede koliko je Kjubrik bolji autor. 
Ima i on svojih losih filmova ali ima i vrhunskih koji ulaze u kategoriju ponajboljih u istoriji filma, dok Kathryn nema nijedan ni blizu toj kategoriji,Strange days mi mozda i najbolji ali i tu sam subjektivan posto je u pitanju SF.

Kome odgovaraš brate, vidiš da se mukica registrovao samo da bi me bocnuo, i odbranio neodbranjivo, a zapravo je to neki član koji me ne miriše, pa jadničak morao da napravi novi nalog da bi mi se suprotstavio, ćaci nemoćni.
Ja takve šaljem u orbitu, kao Kjubrik Oldrina, iz studija.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2025 u 19:54

Mizi se tu nasao pogodjenim jel naravno Keti nikad ne bih mogla smilesmilesmilesletanje na Mesec da snimi

Da je mlađa 50 godina imala bi šta da snimi pametnije i obrazovanije, npr....

alma2

Ažurirao Mizi - 14.Studeni/Nov.2025 u 18:35
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,212 sekundi.