| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Haunted House (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Haunted House (2013)Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2012 u 13:51 |
![]() Američka nadnaravna horor komedija koja parodira found footage horore poput Paranormal Activity i The Devil Inside, a dolazi nam od ko-producenta i redatelja Michaela Tiddesa, koji će s ovim filmom ostvariti svoj redateljski debi. Scenarij potpisuje poznati glumac, producent i scenarist Marlon Wayans, koji će inaće producirati i glumiti glavnu ulogu u filmu, a scenarist jeScary Movie franšize, Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood, White Chicks i LiTTLEMAN. Od ostalih tu su još David Koechner, Nick Swardson, Cedric the Entertainer, Marlene Forte, Essence Atkins, Affion Crockett i Dave Sheridan. Za specijalne efekte će se pobrinuti Larz Anderson, a za vizualne Christian Cardona. Kino premijera je zakazana za 11. siječanj 2013. u Americi. RADNJA Mladi par Malcolm i Kisha su se upravo preselili u kuću iz snova, ali će ubrzo shvatiti da nisu sami. No ta kuća nije ta koja ih progoni, to je Malcolmova djevojka koja je opsjednuta demonom. Kako bi se riješio nepoznatog uljeza, Malcolm unajmljuje sve, od svećenika do modernih istrebljivača duhova jer ne želi da mu zli duh uništi vezu, a što je najvažnije, njegov seksualni život. Ažurirao icemaher - 13.Travanj/Apr.2013 u 21:27 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2013 u 15:08 |
|
Prevod je najavio Rendgen Tehnicar ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
banisa2006
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2013 u 21:04 |
|
prevod vec postoji
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2013 u 21:14 |
|
Ako je postavljen na našem sajtu onda valjda znamo da postoj. lol
Ažurirao Salvador - 16.Travanj/Apr.2013 u 07:42 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |