Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - a guest from Spain can take as a brother
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

a guest from Spain can take as a brother

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Unix View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Unix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: a guest from Spain can take as a brother
    Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2003 u 03:59

High I am a jewish for Spain and I cannot speak Hebrew I hope you open section to teach hebrew and take as a friend and this a gift from me Ihope you like it

Ažurirao administrator
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2003 u 21:26

O čem se radi?

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2003 u 21:54

???

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2003 u 22:11

koji je ovo k...c ???

Na vrh
KoVa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KoVa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2003 u 00:56

Ajmo ko ima m..a da skine ovo!

Šala!

O cemu ovaj uopce prica?

"A calm sea does not make a skilled sailor."
[URL=http://kova.vogon.hr]
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2003 u 14:13
Ja sam imao m..a i skinuo ovaj fajl u kome su se nalazile dve datoteke ( exe. i scr. ) i probao sam da ih pokrenem i nije nista bilo. Kasnije kada sam pokusao da ugasim kompjuter ( WinXP ) nisam ni u kom slucaju mogao da ga ugasim. Stoga bih lepo molio da ne skidate ovaj fajl. Isto tako volio bih da se u ovu temu ukljuci i ADMINISTRATOR i da sazna koje je doticna osoba koja nas zajebava. Takodje bih molio i pomoc u vezi ovog problema ( ne mogucnost gasenja kompjutera NIKAKO ).
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2003 u 15:17

Ja sam također skinuo ovaj fajl i imam isti problem sa gašenjem kompijutera (XP).

Ja ga sad gasim tako da dvaput pritisnem Alt+F4. Pa onda izaberem Turn Off

Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2003 u 16:55
Jure mozes li mi detaljno objasniti kako ga gasis ( kod mene je sam deskop i onda ja pritisnem Alt+F4 i to ne pali ) . Molim te!!!
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2003 u 17:25

Dok ne rješim ovo sranje ja ga gasim ovako:

1. Ugasim sve programe ili foldere koje sam koristio i ostanem na deskopu

2.  Onda dvaput pritisnem Alt+F4

3. Onda mi se pojavi Turn Off Computer

4. Kliknem na Turn Off

5. Nakon pola minute kompijuter se ugasi

Znam da to nije baš neko rješenje ali za prvu ruku može poslužit dok nerješimo jebeni problem, ako nešto saznaš novo javi mi.

Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2003 u 20:25
Pa ovo je da čovjeku pamet stane(meni je stala već odavna)!!!!!
Na vrh
kudilja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kudilja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2003 u 01:46
He, trebate imati PI 300MHZ, pa se nebite trebali zabriljavati sa time jer bi vam taj problem bio od početka
wake up
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2003 u 10:18
Nekužim sta oćeš da kažeš ?
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2003 u 13:43
Ljudi pa ne skidajte te stvari.Ja ću probati saznati tko je ta osoba ali sumnjam da ću uspjeti.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
KoVa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KoVa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2003 u 16:08

Samo daj nam njegov I.P. i sve cu saznati njegovu državu host sve...

A ti kao administrator imaš prikazane sve I.P.-ove

"A calm sea does not make a skilled sailor."
[URL=http://kova.vogon.hr]
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.