Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Different Man dobio Gotham (03.12.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2024 u 16:14 |
E ovako. A Different Man, nakon što sam prvi put odgledao trejler, pomislio sam da ovo može na spisak za gledanje ali nakon togasa sam uvideo da sam i te kko pogrešio i da ovaj film nije za gledanje, barem ga ja neću gledati. Ovaj indijski All Wee Imagine as Light, možda budem gledao, daću mu šansu, smo se nadam da neće biti nešto gušački tj. dosadno. His Three Daugters ću sigurno gledati i nadam se da će biti ok. To je jedan od retkih filmova u poslednje vreme za kome mislim da su ok. A ovaj film Nickel Bozs, već sam napisao šta mislim o tom filmu. Tema mu je ok i obećavajjuća ali trejler dog gledam, ne mogu da se otmem utisku da dilm ide u onom slow burn maniru, tj. da je usporen, a to i nije da volim, zapravo ne volim takvu vrstu slow burn filmova koji usporavaju, mada opet ću dodati da je tema ok. Eto, toliko od mene )
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |