Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Dark, Dark Man (2019) |
Odgovori |
Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Online Points: 8742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2023 u 00:05 |
Popodne sam uzeo naostren da gledam, u pravu je Aleksa tempo je sporan i kadrovi, iako mi to uopsteno ne smeta, `cudnjikava` je radnja ali bukvalno sam zaspao nakon nekih 40 minuta, ali me vuce nesto da pogledam do kraja uprkos prethodnom, u fazonu ne zvao se ja Lorimer, a i ne zovem se tako ;)
Ažurirao AlexDeLarge - 01.Kolovoz/Aug.2023 u 07:46 |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 211 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Prevod je uradio BaglyasPeter ✨
|
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 949 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Brutalan triler sa sporom radnjom i dugim kadrovima. Obzirom da se radnja odvija u malom mestu u stepskoj vukojebini Kazahstana, teško da bi tu nešto da se dešava nekim drgačijim tempom. Što se mene tiče, odlična karakterizacija likova i doživljaj ambijenta, kao i sasvim pristojan razvoj radnje, zaplet i rasplet,
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pogledah ga ponovo od početka. Meni je ovo kriminalistička drama i odlična kritika... Samo smatram da su neki kadrovi bespotrebno dugački , a i tempo u nekim delovima, realno to me je prvi put kad sam gledao uspavalo, možda sam bio i nestrpljiv. Ali zato ima i vrhunskih scena. Smatram da je bilo prostora za još simbolike ( mada i ne manjka toliko) i da su obogatili dijaloge, da su još malo švrljali po ... mislim da je bilo prostora i da bi bio još bolji, a ovo prethodno na osnovama druge polovine filma. U svakom slučaju svideo mi se film. |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
I da jedna scena me je podsetila na meni isto dobar film
Bir Zamanlar Anadolu'da (2011)Ažurirao AlexDeLarge - 09.Rujan/Sep.2023 u 13:04 |
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |