| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
À Beira do Caminho Aka Along the Way (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: À Beira do Caminho Aka Along the Way (2012)Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2013 u 00:44 |
|
À Beira do Caminho (2012) * Along the Way * ![]() IMDb Režija: Breno Silveira Scenarij: Patrícia Andrade Žanr: Drama Jezik: Portugalski Država: Brazil Trajanje: 90 min Ângelo Antônio ... Afonso João Miguel ... João Vinícius Nascimento ... Duda Dira Paes ... Rosa Ludmila Rosa ... Helena Bježeći od traume iz prošlosti, vozač kamiona Alfonso odluči napustiti svoj rodni grad i kamionom prijeći zemlju. Usamljen i sam putuje preko cijelog Brazila, no uskoro otkrije da ima slijepog putnika u kamionu, napuštenog dječaka bez majke koji je u potrazi za svojim ocem. Nevoljko, Alfonso se složi da dječaka odveze do najbližeg grada. N A G R A D E: 2012: Recife Cine PE Audiovisual Festival Breno Silveira, dobitnik nagrade za najbolji film i najbolji film po izboru publike Patrícia Andrade, dobitnica nagrade za najbolji scenarij João Miguel, dobitnik nagrade za najboljeg glumca Vinícius Nascimento, dobitnik nagrade za najboljeg sporednog glumca TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |