| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 121314 |
| Korisnik | |
AlienThe8th
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Seoski Istražitelj Pridružen: 17.Veljaca/Feb.2018 Lokacija: Selo kraj šume Status: Offline Points: 3661 |
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2018 u 13:49 |
|
Čestitke Stole!
Perfektno odigrana partija. ![]() Ne samo da si ozbiljan seljanin nego sada i ozbiljan Vukodlak. Ustvari, tek kada prožvaćeš celo selo tek onda postaješ pravi seljanin. ![]() Zanimljiva partija je bila.
![]() |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23312 |
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2018 u 14:32 |
|
Al' sam pogodio ko je vidovnjak još na početku.
|
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2018 u 15:01 |
|
A meni su onaj spužvasti i zvjezdati odmah bili sumnjivi... rekoh ja... Al' to je do lika...
![]() Ma fakat sam sinoć razmišljao bi li glasao za Stoleta, pa da Ljubica odliuči. Ali kontam, nešto je nema, pa da presječem. Uglavnom, Stole super odigrao... I nekako me navukao.
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31051 |
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2018 u 15:09 |
|
STOLE MAJSTORE CESTITKE ZA USPESNO ODIGRANU PARTIJU!!!
Majstoreeeeeeee!!!! Napokon da neko izjede citavo selo.Bravo!
|
|
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51724 |
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2018 u 15:33 |
|
Bravo za Stoleta A možda je i telepata jer sam htela za njega,al se nešto spetljah i ode glas pokojniku ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 00:47 |
|
Zahvaljujem svima vama kao što zahvaljujem Mundijalu koji je odlično skrenuo pažnju. Iako ne pratim fudbal znam kako je to. Idemo dalje...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 121314 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |