Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 6 Underground (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

6 Underground (2019)

6 Underground

6 Underground (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

128 min

Režija:

Michael Bay

Scenarij:

Rhett Reese
, Paul Wernick

Glavne uloge:

Ryan Reynolds
  >  One
Hélène Cardona
  >  Opera Guest
Lídia Franco
  >  Maria
Mélanie Laurent
  >  Two
James Murray
  >  Caleb
Manuel Garcia-Rulfo
  >  Three
Kim Kold
  >  Daqeeq
Corey Hawkins
  >  Five
George Kareman
  >  Mike
Lukhanyo Bele
  >  Jeyhun
Sitara Attaie
  >  Turkmen Rebellion
Shubham Saraf
  >  Young Man
Ryan Baumann
  >  Grocery Store Kid
Bahara Golestani
  >  Turkmen Rebellion

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 6 Underground (2019)
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2019 u 18:03
Prijevod je najavio Bambula ⚡
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2019 u 15:29
Žešće glup film. Dead
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2019 u 00:24
Od ovog rezisera se ocekivala ozbiljnija akcija , barem je dosada snimao dobre akcije.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2019 u 08:51
160mil. dolara, za šta??? 

Preskočite film, jer ovo je 2 sata totalne gluposti. 
Ocena 2/10

Ko preživi do kraja filma, neka napiše detaljniji komentar.

Ažurirao Black Raven - 20.Prosinac/Dec.2019 u 08:59
Na vrh
tachijana View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj tachijana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2019 u 13:34
Prekinula sa gledanjem nakon 20 min...neizdrzivo
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2019 u 21:00
Gluma Rajana Rejnoldsa u ovom filmu - copy/paste Deadpool. Ista mimika, ista dikcija, iste otrcane fore koje nikome nisu smešne. Ne znam za koji profil ljudi se snimaju ovakvi filmovi (u stvari znam, za prekookeansku retardiranu publiku). I ovo nije prvi put da naleti jedna ovakva "akciona komedija" iz Holivuda. Štancuju kao na traci, sve gore i gore filmove. Jedan od najjadnijih filmova koje sam odgledao u zadnjih nekoliko godina.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2019 u 00:02
Originalno postovano od strane tachijana tachijana piše:

Prekinula sa gledanjem nakon 20 min...neizdrzivo

Upravo ovako nešto sam htio napisati.

Točnije u 22-goj minuti sam ugasio i obrisao. Test izdržljivosti nisam prošao - bombardirani ste stroboskopski nanizanim parsekundnim kadrovima koji ne znače ništa, nevjerojatno glupim dijalozima koji ne vode ničemu i najdosadnijim likovima koje sam vidio u akcijskim filmovima zadnjih par godina, a vidio sam ih podosta dosadnih, no ne ovoliko.

Poklonite za rođendan na DVD-u najljućem neprijatelju ali vi ne dirajte. Prijateljski savjet.

Na vrh
pekinezer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pekinezer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2019 u 20:15
inače bambula prevodi dobre filmove, i znao sam da je film dobar cim vidim da ga bambalu preveo ali ovaj put nije tako
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2019 u 11:23
Film je za moj ukus TOP , ovakve filmove obozavam . 
Ekipa od njih šestoro su opasni i žestoki .
Na vrh
Bad Spenser View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Bad Spenser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2019 u 18:09
Loše, mnogo loše. Ne gledajte ovo, nikako. -5/10
Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2019 u 16:06
meni film odličan,napet od početka do kraja,volim ovakve filmove,ja ga preporučam defintivno!!!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2021 u 18:45
Prekinuo sam pola sata pre kraja a jedva sam odgledao i ono pre. Zaista los film
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.