Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 40 Acres (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

40 Acres (2024)

40 Acres

40 Acres (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

drama, akcija, fantazija, znanstvena fantastika

Trajanje:

113 min

Režija:

R.T. Thorne

Scenarij:

Glenn Taylor
, R.T. Thorne
, Lora Campbell

Glavne uloge:

Tyrone Benskin
  >  Felix Freeman
James Binkley
  >  Oldie Cannibal
Elizabeth Saunders
  >  Augusta Taylor
Patrick Garrow
  >  Lewis The Man With Glasses
Michael Greyeyes
  >  Galen
John Tench
  >  Drifter Leader
Ava Weiss
  >  Taylor Teen #2
Leenah Robinson
  >  Raine
Zeegwon Shilling
  >  Taylor Teen #1
Tyson Kirk
  >  Taylor Teen #3
Haile Amare
  >  Cookie
Jacob Gabriel
  >  Little Emmanuel
Derek Barnes
  >  Kitchen Cannibal #4
Danielle Deadwyler
  >  Hailey Freeman
Kataem O'Connor
  >  Emanuel
Mimi Côté
  >  Skinny Masked Drifter
Jaeda LeBlanc
  >  Danis
Milcania Diaz-Rojas
  >  Dawn

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Cobra1978 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Cobra1978 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 40 Acres (2024)
    Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 17:05
Dobar film, sve preporuke, 7/10
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 19:50
Meni je prva polovina bila neujednačena, nikako da pohvatam šta sa svojim junacima uopšte želi autor, pa sam se iznervirao (I know, jbg, živci) i batalio. Dakle ima kakvog smisla potom? Završiću ga ipak, iz inata.

Otvara se film situacijom koja nam pokazuje da su centralni likovi uigran, iskusni ubilački tim, očito dakle u svetu srušene civilizacije, gde se pretpostavlja da su tako uigrano i preživeli nebrojeno (kaže uvod 10+ godina) izazova takvog jednog sveta bezakonja, kojim tumaraju kojekakve divlje i naoružane bande, te se ovi eto bore kako bi opstali. No onda kako se priča gradi i nastavlja, ista ta uigrana ekipa, te ovaj-te onaj njen član, prave takve nezrele greške da ne bi takvi opstali na mojoj Čuburi sedmicu, kamoli u postapokaliptičnom svetu, te me, kažem, zbunilo onda to šta mi autor uopšte želi reći. Jesu li organizovane ubice spremni na sve hladne glave, ili su ipak naivni u greškama koje prave, kako se kada scenariju dune da nam ih prikaže?

Hajde nema veze, ne može se sa 40-50 min od filma zaključiti bog zna šta, tek kažem šta je mene pogubilo. Završiću ga ipak pa i da podvučem crtu. Ne volim kada se ovako pišu likovi.

Ažurirao puppet_master - 25.Srpanj/Jul.2025 u 19:57
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.