Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 3dmax
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

3dmax

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zagor-te-nej View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagor-te-nej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 3dmax
    Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2011 u 16:45
gospodo,htela bih da vas  pitam gde mogu nabaviti knjige za 3dmax,jel ima negde na teritorii srbije,i ako imate neki telefon,recite,hvala.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2011 u 23:19
Masinski fakultet - Skopje.
3 kat.
Ako tamo nema ono sto trazis, sve ostalo je na egleskom i njemackom.
Pitaj studente tamo.

btw. Daj malo feedback, odavno trazis materijale za 3D graficke programe, dokle si stigla? Jel napredjujes, daj neki link da vidimo koji rezultat.
Jednostavno, kako ide s Autodeskom?

Ažurirao prijatel-MKD - 15.Travanj/Apr.2011 u 13:02
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagor-te-nej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 13:14
pitala sam na msinskom fakultetu,ali ona prodavnica za knige koja se nalazila tamo je zatvorena,pitala sam neke studente,ali oni kazu da ono sto profesor im predaje na casu,to i uce,to je bilo za autodesk maja.Cula sam da negde u Srbiji ima neke knige za autodesk 3dmax,zato sam i pitala,tako da jos uvjek stojim u mestu,nista nisam nasla ali trazim,trazim.trazim.........hvala
Na vrh
Baraka View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Baraka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 13:43
Ja imam:

I prodala bih je!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagor-te-nej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 14:11
hvala,prijatelju,ispitacu sta s moze naci tamo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.