Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 300 Spartanians
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

300 Spartanians

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
warrior View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj warrior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 300 Spartanians
    Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 17:22

imali netko ? nisam uspio naci nigdje..
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 17:43
Još ga nećeš ni naći,jer tek je u kanu bila premijera neki dan.Možda je negde procurio link,ali kad krene u bioskope redovno,onda će ga biti.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 17:54
Možda je čovek mislio na ovaj film:
http://www.imdb.com/title/tt0055719/
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 19:04
Jbg ja ne znam na šta je mislio,ali ja mislim na film 300!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 21:34
ima za skinuti neki filmić od pol sata kako se snimao film. a što se tiče samog filma, tek je ovaj vikend premijera. ali čini mi se da će bit odličan film
Hajduk živi vječno
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 02:58
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Jbg ja ne znam na šta je mislio,ali ja mislim na film 300!

Ma znam, šalim se....
Na vrh
warrior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj warrior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 10:16
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 11:11
Pa čovek stvarno traži onaj stari?

- Armin van Buuren

Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 12:24
moze izasao je i sad to na Torrentima cudno jel dobar film jel neko pogledao..
a ovaj novi 300 je los snimak...
Na vrh
jlkmaniac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jlkmaniac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 14:45

izasao je nov fil premijera mu je bil pre 1,2!  ja ga skinuo ali nemam prevod za njega aj ako naliti na bilo koji hrvatski ili engleski neka ga okaci! Hvala

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 15:13
Originalno postovano od strane warrior warrior piše:

http://imdb.com/title/tt0055719/posters

Imam ti ja taj film, ali razmena sa Hrvatskom ne ide i neću više da se smaram sa onim likovima u pošti, tako da sry!
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 17:24
pa okaci onda prevod skinicemo film...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 17:49
Done! Uploaded!
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2007 u 02:46

A imas li linkove za novi 300-ac?????

Ažurirao BELI - 13.Ožujak/Mar.2007 u 02:52
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
qretsar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj qretsar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2007 u 09:14
Pa ima li iko prevod novog 300???
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2007 u 11:23
Originalno postovano od strane qretsar qretsar piše:

Pa ima li iko prevod novog 300???

film se prije 3 dana pojavio u kinima u americi... šta misliš, da li ima titlova za njega?
Hajduk živi vječno
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2007 u 12:31
monkey, evo vidis da ima Smile Jeste da je u samo 72 reda, ali je preveden. Ja sam zauzet prevodom Wild Hogs, pa ako je neko voljan da sada sredi ovaj titl za 300, eto mu posla. Titl sam nasao na internetu, nisam ga ja radio.

POZDRAV
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2007 u 12:36
pa to je onda super!! nisam znao.
Hajduk živi vječno
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2007 u 13:04
Pravo da ti kazem monkey i ja sam se iznenadio kad sam vidio. Jos ja u pocetku nisam vjerovao, mislio sam da je laznjak, ali izgleda da nije. Ako jeste nemojte mi zamjeriti, jer film jos nisam skinuo.

POZDRAV
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2007 u 15:55

A link za download filma? Ima li ko?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.