Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 2 fast 2 furiose
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

2 fast 2 furiose

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
igypop View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igypop Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 2 fast 2 furiose
    Objavljeno: 05.Svibanj/May.2003 u 04:19
Dali itko ima 2 fast 2 furiose. Ako imate ja bi kupio ili mjenjao se tako svjedno pleas help me
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2003 u 09:36
Imam ja na dvd i na divx-u ostavi mi svoj broj u private mesage pa te nazovem!!
www.media-project.org
Na vrh
Kurent View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kurent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2003 u 23:12
sile ja bi ga isto odakle si javi sr
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2003 u 12:15
sile ajd pošalji svoj popis na mail kristijan@titlovi.net
Na vrh
andrej_4 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrej_4 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2003 u 13:50

sile ajde molim te reci cijenu i poaalji odgovor na mail: andrej_4@net.hr

unaprijed hvala

Bikes
Na vrh
bogy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bogy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2003 u 15:59
javi se i meni.javi mi se na mail: bogy1306@net.hr
Na vrh
Extremist View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Extremist Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2003 u 16:10
Originalno postovano od strane Kristijan Kristijan piše:

sile ajd pošalji svoj popis na mail kristijan@titlovi.net

Kristijan, je li moguće da sve te puste kataloge pukneš adminu da ih sve stavi na jednu stranicu? To bi bilo prilično zgodno, ovako preko maila je čisto prekomplicirano.
Ako ne to, onda recimo zbirku nekakvih linkova na one kataloge koji su već negdje uploadani.
I ne mora baš bit posebna stranica u sklopu sajta, popis se može stavit kao sticky thread.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2003 u 22:56
U svezi ovog 2 fast.... Film je navodno kandidat za najlošiji filom ikad napravljen (barem tako zbore u Kliku) a i sudeci po temi cini se da nece fulat u prognozi. Dajte ljudi mjenjajte se za neke filmove koji vrijede snimanja na medij. Nije da nekog vrijedam. Bez uvrede
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2003 u 12:47
Ljudo moji koji sam ja konj pa to je neki novi film nisam ja ni pazio a ja mislio da je to ono sranje s vin diselom fast and the furios, Soory drustvo sto sam zbrku napravio nije namjerno vjerujte!!!
www.media-project.org
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.