| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
1BR (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 1BR (2019)Objavljeno: 06.Svibanj/May.2020 u 00:33 |
|
Prijevod je najavio adm1r ⚡
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Svibanj/May.2021 u 10:13 |
|
Nije loše ali nije ni dobro, horor tek svakako nije. Fina je glavna glumica, dopadaju mi se njene žabolike svetle oke, uverljiva je ali sama priča...komune/sekte koje nasilno uvlače svoje sledbenike...zbilja mi ne pije vodu. Ok, nije verovatno ni zamišljeno kao kakav uvid u delovanje komuna u stvarnosti, no ovim pristupom se gubi na realističnosti, dok ne znam na dobitak čega. Nije jeziv, ekstreman/šokantan, ni zabavan, ima nešto svojih obrta, ni najmanje neočekivanih a ni iole originalnih...
Većina npr dokumentaraca, čak i onaj Heavens Gate friškiji, koji mi se nije dopao, bivaju bolji. Radije pogledajte Wild, Wild Country, odličan je, naravno realniji, sa više obrta i wtf momenata, bizarniji, zabavniji. Ažurirao puppet_master - 07.Svibanj/May.2021 u 14:29 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2025 u 21:09 |
|
Da horor nije nikako osim za lik glavne glumice. Pa bilo je filmova/serija o nekoj grupi ljudi koji čvrtsto slede svoja načela, pa neke uređene zajednice, pa je to obrađeno na razne načine, pa i neke po istinitom događaju , neke izopačene, pak kao metafora ka društvu ...., te neki strahovi autora, dakle razne. Ovo ne donosi ništa novo, i u suštini brzo odlazi u zaborav.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |