| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
1899 (2022) |
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2023 u 18:13 |
|
Vrlo jednostavno po mom misljenju, otkazana je zbog broja sati, i koliko je ulozeno u nju po epizodi, pa je neko sracunao i doneo odluku, pomislio da druga nece doneti nista novo, da imaju nesto bolje, i to je to. Wednesday je razbila ove godine ne verujem da je zbog nje, u jednoj nedelji je imala dosta vise sati nego 1899 u pet. I nije mi bitno sto je otkazana, ima na pretek da se gleda , samo podelih informaciju, napisah da mi se svidela, izneo svoj utisak, odgovorio na pitanje, a ono oko komentara prve sezone sam sa namerom napisao, i odmah su usledila tri komentara, ne mislim Raven na tebe. A za Netflix, pa svako ima svoje vidjenje sta Netflix radi, a nekoga i ne interesuje, a imaju dostupni podaci (ako je verovati) pa moze da se vidi i zakljuci. Sta da se radi, nekome je glupost, nekome nije, neko je jedva pogledao, neko me je prijala, nekome je za kantu, nekome za ekran.
Ažurirao AlexDeLarge - 19.Sijecanj/Jan.2023 u 18:18 |
|
![]() |
|
canijel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2023 u 20:08 |
|
Jedini razlog zasto je Wendsday uspjela je radi tiktoka, prvih par dana serije su bile samo lose recenzije, cim je onaj trend sa plesom pukao odma najbolja serija, dosta mi više da trend upravlja o kvaliteti serije, a o netflixu nemam nista reci sem loših riječi, ajde i Wednsday i ostale te teen serije mogu razumjeti gledaju klinci, jeftine su za praviti (sem glumaca), ali da bacaš pare u nastavak Witchera nakon Cavilla je sam dokaz koliko su oni slijepi i izdvojeni od realnost, bacanje pare u siguran neuspjeh, kao i spinoff ovaj novi. Još su ovi kreatori 1899 imali skriptu zavrsenu ko i sa Dark, ljudi dosli rekli ocemo 3 sezone prica je tu kraj, znali su u sta ulaze, i opet tako, dosta mi vise i serija izadje jedna sezona, zavrsi i onda tek oni pisu sledecu sezonu, pa covjece ceka se po 3 godine nova sezona, imajte spremno sve, to je sad u standard postalo
|
|
![]() |
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2023 u 00:33 |
Kako znas koji je razlog kada nisi gledao seriju? Navodno kritikujes "trendove" a ti donosis nekakve zakljucke o seriji bez da si je odgledao. Svasta. ![]() Inace Wednesday je odlicna decja serija. Ne tinejdzerska vec za klince 10 - 15. godina. I to kazem jer sam odgledao celu sezonu.
![]() |
|
![]() |
|
canijel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2023 u 00:55 |
|
Ko je rekao da nisam odgledao? Upravo jesam sa mladjim bratom, koji je upravo u toj publici koju si naveo, klasicno moderno remixovanje starih priča uz modernu politiku, od prve epizode sam vidio sta je u pitanju, i niko ne govori da su problem tinejdzerske serije, Stranger Things je odlična svi fi teen serija, iako ima mnogo problema opet je medju omiljenima, ali stvari kao Wendsday gdje niko nije ulozio truda, nego su samo "doveli" Tim Burtona i kao njegovo djelo. Nekome ako se svidi super, nikad nikome to necu oduzeti, ali to je problem sa studijima koji ovo vide kao uspjeh, a ustvari je u vecini samo jahanje trenda.
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23307 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2023 u 23:10 |
|
Ovde su zbog Darka gledaoci imali previše očekivanja.
Ova serija jeste dobra, ali ipak kao da mi nešto tu fali. Nastavio bih da gledam jer sam bio siguran da kreatori znaju gde teraju priču. Nakon Darka, imao sam poverenje u njih. Ali, šta je tu je.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |