| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Korisnik | ||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2020 u 23:22 |
|
Najkraća otkad sam ja tu, definitivno... Ti bi valjda trebao znati za ranije, jer imaš najviše staža... ![]() A pošto niko nije skoro ništa pisao, nisam htio ni ja pretjerano spamati (nije da nisam mogao), a ionako mi je sve bilo jasno... A onda ste otišli brzo ti i Boni, pa Klen... U drugom krugu sam namjerno kviskirao za Subija - a bilo je jasno da ako se pojavi Gewehr visi (zamalo) - to je bio svojevrsni čuvoguzikus.
|
||
![]() |
||
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2020 u 23:25 |
|
|
Čestitke preživelom vidovnjaku!
A Hogiju hvala na izvrsnoj priči! I hvala vuku što me požderao!
|
||
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2020 u 23:26 |
|
Nemaš potrebe rano postavljati pitanje. Prvo malo oslušneš... Da si sačekala shvatila bi vjerovatno da za Subija nije trebalo pitati. Ali bolje je pitati malo kasnije, dok vidiš kako se ko ponaša (ili ne ponaša). Mislim ne treba pitati u 9 naveče... Pitanje je hoćeš li dobiti odgovor na vrijeme, ali ne i odmah po početku kruga. A sad, pogotovo, kad imamo kviska po krugu, nije problem ni da glasaš ranije (ako je zbog taktike), jer uvijek možeš promijeniti glas...
|
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2020 u 23:27 |
|
Kad te požderao, bio sam 100% siguran da je Ranka u pravu... Pa, eto, nije da je bilo uzalud...
![]() |
||
![]() |
||
runawaySB
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Kada si tužan, dodaj u košaricu. 🛒 Pridružen: 17.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Slavonski Brod Status: Offline Points: 2927 |
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2020 u 23:29 |
|
|
Baho, hvala na savjetu.. Prvi puta sam vidovnjak, pa... Ubuduće ću uvažiti tvoj savjet
|
||
|
You'll never walk alone (12.5.1991.) (11.5.2013.)
|
||
![]() |
||
runawaySB
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Kada si tužan, dodaj u košaricu. 🛒 Pridružen: 17.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Slavonski Brod Status: Offline Points: 2927 |
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2020 u 23:33 |
|
|
Sad sam baš gledala, pitala sam oko 19 h za Subija... Ali nešto niste bili raspisani, pa nisam imala baš ni po čemu donijeti nikakav zaključak.. A i taj dan me nešto Internet zezao i nisam mogla ući na stranicu, pa sam požurila dok sam mogla...
|
||
|
You'll never walk alone (12.5.1991.) (11.5.2013.)
|
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2020 u 23:40 |
|
|
A doduše, istina, stranica je zezala (vjerovatno nije bilo do neta). Nije radila nekih 2-3 sata...
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2020 u 00:26 |
|
Za ranije partije ne znam, jer su sve bile u jednoj velikoj temi, pa je teže proceniti.
![]() |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |